Mp3 formátumot szeretnék Wma-ból, mivel tudom átkonvertálni? (tudásbázis)
Sziasztok mandulatlanok!
diamond, kitartas! Meg egy par nap, es jobb lesz. Nekem meg a 9.nap ilyen volt, utana egyre jobb. Tenyleg kell es muszaj eroltetve is rendesen enni, beszelni, annal hamarabb jon le a lepedek. Amugy a tantum verde torokfertotlenito, hasznaljatok erre a celra nyugodtan.
Nekem is mar alig van rajta lepedek, es mar szinte soha nem ragad bele a kaja, az orromba meg egyaltalan nem megy :-) es a jobb oldali krater vegre lathatoan huzodik ossze, a bal oldali kevesbe latvanyos, mondjuk vegig az volt a rosszabb es a melyebb is.
Meg mindig nem tudok aludni :-( megint egy csomot fent voltam ejjel. Aggodom,h hogy fogok igy dolgozni, mert holnap mar megyek, gondoljatok ram! Remelem, ket het alatt jo sok felhalmozodott!
Sandamokus, mennyi gyogyszert szedsz? Nekem meg mindig napi 3 cataflam, ejjel egy flector... Nagyon sok! De nem birom kevesebbel.
most megyek moziba, az elso normalis programom az elmult ket hetben! Eljen! :-) kitartas mindenkinek!
ui. Annyira parazom, h nehogy osszeszedjek meg valamit :-(
wma to mp3
Nagyjából 30 800 000 találat (0,11 másodperc)
További ajánlott fórumok:
- Jpeg/gif kellene, de IMAGE/PNG van....hogy kell átkonvertálni...vagy hogy a manóba is hívják ezt :)
- Szerintetek hogyan tudnék feltenni a naplómba egy bmp kiterjesztésű képet? (A rendszer csak gif ill. jpg formátumot enged)
- Pdf-et word-be hogyan lehet átkonvertálni?
- Hogyan lehet .jpeg képfájlból átkonvertálni .pdf fájlba?
- Bescannelt jpeg képekből hogyan tudok a legegyszerűbben pdf formátumot készíteni?
- Mivel tudok djvu formátumot pdf-re konvertálni?