Pdf-et word-be hogyan lehet átkonvertálni? (tudásbázis)
Na köszi a segítséget, az volt a gondom, hogy nem tudtam e-mailben elküldeni, azért akartam átkonvertálni. De végülis a free-vel siekrült. :) Óriásfájlként. :)
Még 1x köszi mindenkinek! :)
:((
próbáld meg vágólapra másólni
tényleg dokohoz kellene mennem :)félre beszélek.
txt. be tudod menteni van olyan, hogy mentés szövegként
az egészet másolod és mentés szövegként.
kuka gyerek módjára így csinálom:
rtf. formátumba eltudom menteni, utána .doc-ba. így viszont elveszti a formázást, azt előről kell kezeni.
Nekem a párom a hüvelyi vizsgálatnál is bent szokott lenni. Olyankor leül az asztalhoz, és megvárja, amíg megvizsgál a doki.. :)
Mikor én először hallottam a szívhangot, nagyon megijedtem, emrt iszonyat gyors volt, 160, de mondta a doki, hogy teljesen normális. :))
Szombaton voltunk uh-n, és az arca előtt kalimpált a kezével, a doki úgy kommentálta, hogy "ennyit nektek" , és olyan volt, mintha rágózott volna. Iszonyat édes volt, tényleg. :)
Még majd a talpáról szeretnék egy képet. :))
Amúgy pedig nem zavarsz a kérdésekkel, élménnyel teli vagyok mindig. :) Ja, azt lesz nehéz kivárnod, hogy végre megmozduljon.
örülünk nagyon egyenlőre, hogy nincs kinövés, ráálltunk nagyon a lányra. :) Még mielőtt először mondta volna, hogy szerinte lány, de nem 100%, már akkor lányt vártunk. Persze a lényeg, hogy egészséges legyen majd. :)
:(((( Ennek nagyon nem örülök. :(((
Azért köszi!
szerintem mostmég egyedül mert ez ugye nem külső lesz még, aztán amikor megyek védőnőhöz meg ilyenek, rende suh meg szívdobogás, akkor úgy csinálom hogy a párom is tudjon jönni, márha melóból épp úgy tud végezni...:) de szeretném, biztos nagy élmény lesz mindkettőnknek amikor meghhaljuk a kis szivét:)))
és örültök a kislánynak nagyon?vagy azért titkon fiút szerettetek volna? bocsi ha zavarlak a kérdéseimmel:)csak olyan jó beszélgetni valakivel aki épp babót vár:D
Taakrgatja magát nagyon, múltkor hőkamerával sem tudta rendesen megnézni a doki, de már 3x mondta, hogy nem lát kinövést. :)))
Van videó felvételünk is sima, nem 4ds uh-ról, hatalmas nagy élmény.
Egyedül mész majd, vagy a pároddal? Mármint uh-ra.
Köszi! Letöltöttem egy programot, és sikerült át is konvertálni, erre mikor meg akarom nyitni, akor azt írja ki, hogy nagy a mérte, ezért nem tudja megnyitni...
Hű de utálom mikor nem azt akarja a gép, amit én, és okoskodik velem. :)
Szia!
Köszike, aranyos vagy! :)
Sajna nem ahhoz a dokihoz mentem először, akihez most járok, különben 7 hetes képünk is lenne. :)
Voltatok már uh-n?
Próbálkozok a progival.. :)
Szia, tudom hogy nem ide tartozik, de megnéztem az adatlapodat és gratulálok a pocidhoz:) én a 7.héten vagyok, és tök jó látni hogy 11hetesen már milyen képet fogok látni énis:D
Amúgy a pdf creator nevű programmal szoktam csinálni én a konvertálásokat:P
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet .jpeg képfájlból átkonvertálni .pdf fájlba?
- Hogyan lehet Word-ben a sorok magasságát csökkenteni? Tehát úgy hogy a két sor között kisebb legyen a távolság. Fontos!!
- A Word-ben hogy lehet leszedni az ékezetes betűket? - egy már megírt szövegben?
- Segítséget kérnék! Word-ben hol lehet beállítani a sorok közti távolságot?
- A Word-ben hogyan lehet enter nélkül új sort kezdeni?
- Nokiás kisvideókat hogyan lehet átkonvertálni? Blogba szeretném feltölteni.