Mount-oltam az ISO-t, mégsem játsza le egyik lejátszó progi sem. Miért? (tudásbázis)
Kapsz valamilyen hibaüzenetet?
Nekem mostanában volt ilyen problémám a BS playerrel - igaz, kiírta, hogy elnézést, ezt nem tudom megnyitni (angolul), utána meg csak ott állt és nem csinált semmit.
Uninstalláltam, újraindítottam a gépet, újra letöltöttem a BS player honlapról - ilyenkor mindig a legfrissebb verzió jön le - és csodák csodája, minden film - hagyományos lemezes, letöltött, és bemountolt is - elindult.
Próbáld ezt meg.
Azért érdekelne, mivel mountolod be (DaemenTools, Alcohol?), és van-e más lejátszó a gépen, pl próbáltad-e ezzel az flv playerrel, vagy a beépített Windows Media playerrel?
Amit még javasolnék, az a Windows Media Player Classic nevű program, az nagyon sok kódolást megért és lejátszik, amit más lejátszók nem.
Üdv
b
Szia! DVD..
Nem sikerül úgy sem. :(
Talán valami hiányzik a gépemről.
K-lite codec pack van rajta, friss.
Szia, a bemountolt meghajtón milyen formátumban van a film? DVD? Avi? Mov? Wmv?
Ha dvd, akkor a BSplayerben próbáltad a menüben a Könyvtár megnyitása menüt használni a Fájl megnyitása helyett? Ebben az esetben elég a meghajtó betűjét (pl. 'E') kiválasztani megnyitásra, nem kell beljebb menni a fájlszerkezetben.
a kérdés nem az enyém volt:)DD
Én elboldogulok a filmekkel!
Kedves Szabóné Julika!
Tanácsolom jelentkezzél be a www.gyakorikerdesek.hu
oldalra feltett kérdésedre, problémádra megkapok a választ és a segitséget.
Mivel nyitottad meg??
Én izarc-al csomagolom ki!!
Aztán smplayer az mindent lejátszik!!
További ajánlott fórumok:
- Mp 3-at mire kell konvertálni, hogy zenei cd-ét tudjak csinálni, amit normál cd lejátszón is le lehet játszani?
- Szerintetek van valóság alapja a tv-ben lejátszódó szellem történeteknek vagy csak fikció az egész?
- Hogyan tudok szamitógéppel úgy filmet irni dvd-re, hogy lejátsza a dvd lejátszó is, ne csak a számitógép?
- A gyász, mint szükségszerűen lejátszódó folyamat
- Mennyibe kerül(het), egy mini dvd lejátszó?
- Tőnkre ment a"100-éves"videó magnóm. Milyen korszerű felvevő, lejátszót javasoltok helyette?