Motilium szedése majd menstruáció kimaradás. Magas prolaktin szint? (tudásbázis kérdés)
4. dd4fac34d4
2015. jan. 15. 13:33
A Motiliumnak valóban kellemetlen mellékhatásai lehetnek! Kérdés, hogy a pozitív hatása akkora-e, ami miatt ezeket a kockázatokat érdemes vállalni! Inkább valami más gyógyszert kellene alkalmazni az alapproblémára.
Én mielőtt ismeretlen gyógyszert alkalmazok, előtte elolvasom a betegtájékoztatóját a Házipatika-oldalon. Mert lehet, hogy muszáj beszednem, de legalább tudjam, ha valami mellékhatása jelentkezik, hogy mitől van!
Lásd: [link]
3. Remoni
2015. jan. 14. 21:09
Ott van a betegtájékoztatóban a mellékhatások közt. Ha nem vagy terhes, akkor nyilván ettől nem jött meg.
Ha más tüneted is van, akkor orvoshoz kell menni.
2. lexi018
2015. jan. 14. 20:54
Motiliumos kupot hasznaltam karacsony elott migrenre aztan most mar tobb mint 2 hete nem jott meg.Nem vagyok terhes!volt valakinek hasonlo?
1. lexi018
2015. jan. 14. 20:53
Motilium szedese majd menstruacio kimaradas.Magas prolaktin szint?
További ajánlott fórumok:
- A menstruáció kimaradása után mennyi idővel érdemes terhességi tesztet végezni?
- Szerintetek mikor érdemes menstruáció kimaradása után dokihoz menni ha a teszt ++-os?
- Szedett valaki Detralexet? Voltak mellékhatásai? A menstruáció kimaradását okozhatja?
- A méhszájrepedés menstruáció kimaradást okozhat?
- A menstruáció kimaradása után hány nap múlva teszteljek?
- Rendszeresen szedett fogmzásgátló okozhat menstruáció kimaradást?