Mostanában nem vagyok kitartó. Ha nem ragad magával egy... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Tényleg, lapozni! :))))
Majd előveszem később ezeket a könyveket, amit most félreteszek.
Tudod ugye hogy lapozhatsz?:))
Volt olyan könyvem ,hogy majd megbolondultam mert tudnom kellett a végét,,vagy átlapoztam ha nagyon unalmas volt.
A Gyűrűk ura,,teljesen lenyűgözött filmen,,jó sokszor nekihuzakodtam a könyvnek is,,és nem ment.
Amúgy meg alakul az ízlés,,vagy amihez ma nem volt hangulatod, egy idő után kedvet kapsz hozzá.
Na igen, hogy az unalmas/érdektelen kezdet után érdekesebb lesz-e, az így soha nem derül ki.
Pár éve volt egy sokak által agyondícsért regény. Többször is elkezdtem, egyszerűen képtelen voltam elolvasni. Aztán film készült belőle, megnéztem, nagyon jó volt. Gondolom, a könyv is jó lett volna, ha túl bírok jutni az unalmas elején.
Erre való a könyv,, ragadjon magával,szórakoztasson.
Ha ezt nem tudja,akkor kár az idődért.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy azon töprengjük h "kihagytam egy vesszőt".
De ha nagyon szépen megkérsz bennünket, akkor megostorozunk.
További ajánlott fórumok:
- 18 éves vagyok és mostanában elég gyakran ki szoktam verni, van úgy, hogy naponta 2-3 alkalommal is, ez normális vagy túlzásba viszem?
- Mitől vagyok álmosabb mostanában? Kb.10 órát aludtam és tudtam volna tovább is, akár egész délelőtt. Másfél hónapja ez van.
- Szült valaki a mostanában a Máv Kórházban? Kiváncsi vagyok a véleményetekre!Köszönöm
- Mit tegyek, ha mostanában elég ideges vagyok, egyre rosszabb? Alapból sem voltam nyugodt, de egyre rosszabb a helyzet...
- 16 hetes kismama vagyok és mostanában igaz csak ritkán, de izomrángás szerű valamit érzek a hasmban. Ez lenne a baba mozgása?
- Pénteken írásbelizik a fiam, felvételit ír. Mit kell vinni magával? Mit lehet bevinni? Aki mostanában volt, tájékoztasson.