Most olvastam, hogy az ellenkező nemű emberek szeméből kiolvasható, hogy bejövünk-e neki. Állítólag a szem mindig elárulja. Igaz lenne? (beszélgetés)
Elhiszem :)) rendes és önzetlen vagy, hogy felhívod erre a figyelmet a férfi-nő kapcsolatára. Erről már sokat hallottam, eljutott hozzám.
Ám találkoztam azonos neművel, akivel első találkozáskor maga ment elöl, nem mellettem és a hátát láttam csak.
Inkább kérdeznék, mit gondoltok, ha ezekkel a dolgokkal találkoztok?:
- az illető veled szemben áll, bár a melletted ülőhöz is beszél, de többnyire téged néz
- ha nem szemben, közvetlenül melletted, de nem oldalasan, hanem testtel feléd
- valaki rád néz, mosolyog állandóan, avagy 1-2 másodpercig komolyan néz a szemedbe
- ha tömegben belépsz, rögtön rádfigyel, akár oda is megy üdvözölni
- ha mellette ülsz az autóban, ideges, kapkodó
Na ezek milyen dolgok? Miért tesznek ilyeneket az emberek?
Igen és sokat lenni emberek között, nagyobb társaságokban, pl.
Nem kell drága tanfolyam, hogy megtanulható legyen... inkább hagatkozzál belső megérzéseidre és figyelő szemeidre, füleid meg legyenek "becsukva".
Ha valaki tud dolgokat félreérteni, na az én vagyok. :)
Ha mondanak egy kétértelmű dolgot, én tuti a rosszra gondolok, és esetlegesen megbántódom.
:) Ettől kellene a fejlődést várnom?
Az ördögbe, miért nem tanulható ez? :)
Igen, igaz. De nem csak az ellenkező neműek szeméből olvashatunk, hanem a saját nemünkéből is. Persze, kell hozzá némi tudás, hogy mit is kéne figyelni, no meg egy kis élettapasztalat sem árt.
Mindemellett a mimika és a gesztusok megfigyelése sem árt, mert szavakkal tudunk hazudni, de a metakommunikációnkkal nem.
Fő a(z ön)bizalom! :)
Ez inkább úgy van, hogy valaki ha meggebed sem tudja megtanulni, valaki ösztönösen jól olvas, az legtöbb ember meg átlagosan kommunikál.
További ajánlott fórumok:
- Hiszel a homeopátiás csodaszerekben? Én nem.. Győzz meg az ellenkezőjéről
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Borostyánlánc babáknak, állítólag megkönnyíti a fogzást. Mik a tapasztalataitok?
- Mondok valamit, mondd az ellenkezőjét
- Ismeri valaki azt a kávét, ami állítólag fogyaszt?
- Miben nyilvánulhat meg az a gondoskodás, amit állítólag a férfiak nagyon szeretnek, elvárnak?