Most akkor melyik parfüm melyik? (beszélgetés)
Én többször rendeltem már neten, volt, hogy az eredeti után egy második darabot, sokkal olcsóbban és még sosem csalódtam. Ezért szeretnék itt rendelni (+ a mi megyénkben még sehol sem találtam Dior-t).
Biztos akad hamis is, mint mindenből, de a legtöbb eredeti.
Ezeket szállítottam Németországból, Ausztriából, Hollandiából, Olaszországból a vietnamiaknak a piacokra.
Mármint mit? Eddig nekem sajnos ezek a tapasztalataim, ezekről tudok nyilatkozni. kb. 7 alkalommal próbáltam parfümérián kívül máshol parfümöt venni, hol jobb, hol rosszabb minőségű hamisítványokhoz volt szerencsém :(
Igen, de mit tehetnék, ha szinte az összes magyar oldalon, ahol meg tudnám rendelni, más kép van? :/
Dior Addicz Eau Fraiche -ez kell Neked, mert ez a rózsaszín
Na most akkor melyik melyik és honnan tudom megrendelni azt, amelyik nekem kell?
Teljesen igazad van! Én is csak parfümériában, vagy drogériában vagyok hajlandó parfümöt venni. Még netes áruházból sem rendelek soha, pláne nem aukciós oldalról, mert abban nem bízom. A piacon meg abszolut nem veszek, mert 10-ből 20-szer ráfarag az ember. Hasonló, de nem tartós hamisítványokat árulnak, és még reklamálni sem lehet :(
a dior hivatalos oldalán vannak fenn a valódi parfümjeik.
szerintem ami nem úgy néz ki, az hamis
Ugorj el az Ázsia centerbe, töredék áron megkapod, és biztos nem nyúlsz mellé.
Az Addict, és az Addict 2 nem ugyanaz. Az egyiknek ezüst a kupakja, a másiknak rózsaszínű.
[link]
[link]
tök m indegy, a rózsaszíbnnek, amit Te keresel Dior Addict eau fraiche a neve, ezt rendeld
A fraiche egyébként annyit jelent, hogy 3%-nál kevesebb parfümolajat tartalmaz, tehát gyengébb az EDT-nél is. EDC kb.
[link]
Itt nincs az, hogy Addict 2, a dobozán sem szerepel.
a Dior oldalán csak ezüstkupakosak az Addict-ok
[link]
Magyarán az eau fraiche meg az Addict kettő ugyanaz lenne? Akkor miért volt egy ezüst kupakos meg egy rózsaszín kupakos külön a parfümériában?
Van kisebb kiszerelésben olcsóbban egy csomó helyen. Arra kerestem, hogy "dior addict eau fraiche edt ár", képeket néztem, és ahol stimmelt az üveg, azt a találatot néztem meg.
Addig oké, csak nem akarom véletlenül a lilát kapni, mert az nem tetszett. :)
A DIOR ADDICT-ból 3 féle van:
- A Dior Addict 2 (ez a rózsaszín) - ez alacsony koncentrációjú, úgynevezett eau fraiche
- A Dior Addict (ez a sötétkék) -ez az eau de parfum, ez a legnagyobb illatanyag-.koncentrációjú, a legjobb minőség
- Dior Addict to Life: (ez a halvány lila) - ez az eau sensuelle
Ez nem törvényszerű.
A Kenzo Amournál a 30 ml-s lila, az 50 ml-s fehér, a 100 ml-s narancsságra.
[link]
Szerintem erre gondoltál. Vagy nem?
[link]
Itt látod melyik koncentráció milyen színű.
Ezen a képen a Dior Addict van.
De a lila verzió mellett Addict van, a rózsaszín mellett pedig Addict2.
Bocsánat, ezt elnéztem... nem egy név a kettő. :)
A lényeg, hogy a lenti, Dior oldaláról szerzett link mutatja a parfümöt.
[link]
Itt ez is mutat egy rózsaszín és egy lila verziót... egy név alatt. Érdekes, pedig a lila más illat volt.
Ez nem fraiche, hanem Addict a képen.
További ajánlott fórumok: