Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek? (beszélgetés)
Szia!
Gratula Daninak, Tomi is áll már vagy 2 hete és persze azóta aludni is úgy akar.
Egyébként jól vagyunk, csak rengeteg barackot tettünk el és nem értem idáig, bocsi! :) Ja és imád tapsolni is a legény!
Sziasztok!
Hofferke, Kohi, hogy vagytok?
Hofferke, képzeld, Dani a napokban felállt, és azóta egyfolytában azt gyakorolja, le se lehet őt ültetni. :-)
Tomi hogy van?
Azt biztos nagyon élvezte, Tomi legalább is nagyon imád kerekezni! :)
Jó lenne, de még nem tiszta a hét eseménysorozata, de ha tudunk megyünk! :)
Puszika
Szia!
Átadom és köszi szépen! :)
Jól vagytok? Nagyon várjuk már a jóidőt, hogy mehessünk pancsolni! :)
Szia!
Isten éltesse sokáig!! :)
Jó reggelt!
Boldog szülinapot Andrisnak!
Mesélj, ha van időd.
Sziasztok, hétvégén megünnepeltük Andrisom 1-szülinapját. Fantasztikus volt.
Szép napot NEKTEK
Sziasztok!
HA kó az idő sokat vagyunk kint az udvaron (Tomi imádja nézni a tavi növényeket, meg a teknősöket) hintázunk, füvet szedünk, strandolunk, de most marad a járóka, meg a szoba sajnos! :-((
Az jó, ha a szőnyegen játszhat, Andris is nagyon szereti, az már irány a szabadság felé. Időnként kénytelen vagyok betenni a járókába, ha nagyon ki kell mennem a szobából.
Andris tegnap óta nagyon anyás lett, hiába van itt az apja, akkor is kiabál utánam, kapaszkodik a lábamba. Remélem hamar kinövi majd, sajnálom amikor sír utánam.
Köszi :-)
Járókánk továbbra sincs, nem is lesz. Leköltöztünk a szőnyegre, ott játszik Dani. Én kiviszem őt délelőtt sétálni, tegnap is voltunk, mert különben megőrülnék idebent délutánig.
Jó reggelt!
Köszi :-)
Hétvége óta Dani próbálkozik a felállással, térdelés már megy neki. Én meg frászban vagyok...
Most jut eszembe.---- megoldódott a járóka probléma?
Lányok ebben a csodálatos "nyári" időben mikeet csináltok????
Nagyon ügyes Tomi, a felállással ünnepli 9 hónaposságát. :-)
Boldog hófordulót neki!
Sziasztok!
Jó, hogy megint itt vagy, Kohi!
Andris nagyon aranyos, és ahogy olvasom, egyre ügyesebb is!
Előre is boldog születésnapot kívánok neki!
Tegnap lemértem Bezsát és képzeld 9 kg!
A kisvejemnek gratula a felálláshoz!
Teljesen igazad van, bár a gyerkőc már szoktak minket, mert feszt kúszik, ha a földön van, de hát ennek van itt az ideje! :D
Életkori sajátosság, hogy nem ér rá semmire, mindig rohanni kell, de majd kinövi, sak addig tudj vle lépést tartani! :D
További ajánlott fórumok:
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- Szerintetek sok anya szül azért második, harmadik gyereket mert egyszerüen nem hajlandók visszavenni a munkahelyére?
- 10 hónapos csak az anyukája kezében hajlandó elaludni, kiságyába téve ordít. Mit lehet tenni?
- 7 hónapos babám nem hajlandó elaludni egyedül, minden éjjel felkell 4-szer.Van valakinek jó tanácsa?
- Mitől lehet az, hogy kisfiam nem tud napközben elaludni? Hiába fáradt, egyszerűen nem alszik el (folyt. köv.)
- Segítsetek! 3 éves fiam csak akkor hajlandó elaludni, ha bent vagyok a szobájában. Hogy tudnám rászoktatni az egyedül alvásra?