Mosolyogj (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Mosolyogj
körkérdés.lehet,tagnak,jelentkezni? 1219
Köszi, aranyos vagy. reméljük így lesz:)
1. Nyisd meg a fájlt
2. Kattints az Eszközök menü Beállítások parancsára, majd a Biztonság fülre
3. A „Jelszó megnyitáshoz” ablakába beírod a jelszót, majd OK
4. Megerősíted a jelszót
Örömmel töltött el a cikked az ilyenek olyan jó hatással vannak rám is.
Kár, hogy elmúltak ezek a szép mosolygós napjaid, de remélem hamarosan visszatérnek és írsz egy hasonló jó kis cikket az örömünkre.
Azt tudom! De azt a tiltást vagy mit azt nem ismertem! :) De majd próbálkozom! :)
Ugyan már! Nem ördöngősség. Ha ide tudsz írni, akkor tudsz a WORD-be is. :)
Helyes! :) Minek a múltba vájkálni! :) Lényeg,hogy jól vagytok! :)
Most már nem érdekes, nem nézünk hátra.:)
Jujj..szegénykém! :( Akkor nektek verseny futás az idővel volt gondolom! Nem lehetett könnyű!
Én is írtam róla egy cikket.:)
A kisfiam immunbetegséggel született, 10 hónaposan csontvelőátültetése volt.
Mert ha tudtam volna,akkor én is odaírom! :)..annyira nem értek én ilyenhez,de majd képzem magam! :)
örülök, hogy tetszett a cikk. Veled mi történt, mármint ha nem titok amitől padlóra kerültél?
Vagy egy titkos blog, vagy itt a hoxán egy álneves napló.
De gyerekek! A WORD világában ez miért probléma? Leírjátok a gépbe, jelszóval titkosítjátok, s máris nem férhet hozzá senki.
Ha nem gond, bemásoltam a Wass Albert idézetet a naplómba.
Mikor olvastam, olyan volt, mintha a saját naplóm olvasnám! Szóról szóra ezeket a mondatokat írtam le magamnak, többször is!
Teljesen igaz, abszolút egyetértek!
Annyi a különbség, hogy nekem meg kellett tapasztalnom, hogy milyen az, mikor te vagy az elrettentő példa, pontosabban te vagy, akin sajnálkoznak. Na azóta többszörösen is átérzem, mennyire igazak ezelek a sorok!
Na igen! Ettől én is tartok,de írd akkor amikor senki nem látja,és rakd a szekrényedbe a ruháidhoz,ahol csak te turkálsz :D..ott senki nem fogja megtalálni,mert nem is sejti senki majd,hogy neked van olyanod :D..és azt keresni kéne :D!
Igen!
Ez a Magyar Turizmus ZRT-nek volt - talán még most is- a szlogenje, hogy: "Ha rámosolyogsz a világra, visszamosolyog rád!"
Maximálisan egyet értek a cikkíróval!:)
Jó látni, hogy még vagyunk egynéhányan, akik észreveszik az élet napos oldalát :)!
Csak így tovább emberek!;)
Tanácsom mindenkinek! (valahol olvastam) hogy ha rámosolyogsz a világra, a világ is visszamosolyog!
"Mosolyogni tessék! Persze nem szüntelenül, nem reggeltől estig, de bujkáljon bennünk a mosoly - minden eshetőségre készen -, hogy bármikor felragyoghasson. Mert a mosoly meggyőződésem szerint mindig egy kis fényt hoz az életünkbe, meg a máséba is. Kicsike fényt, de sok kicsi, mint tudjuk, sokra megy."
Janikovszky Éva
Én is írkáltam sokszor kb15től 26éves koromig. Csak mindig attól féltem , hogy egyszer valaki megtalálja és elolvassa ezt. Így hát azóta inkább nem írok. De emléxem, hogy jó volt kiírni mindent.
Szia
Ez a cikk időben érkezett.Már egy kicsit befordultam.
Köszönöm ☺
Tele vagy feszültséggel? Hát én is mikor tele vagyok feszültséggel,akkor elbújnék sírni,de visszatartom! Általába a kisfiam ad erőt olyankor...igaz mikor ránézek akkor is tudnék sírni,de elmondom magamba,hogy hálás vagyok,hogy van nekem,és olyankor elmosolyodom! Vagy előveszek egy füzetet és kiírom magamból..attól megkönnyebbülök,de akkor sem a rosszat írom,hanem keresem a jót és csak azt írom ki,attól sokkal jobb lesz a kedvem! Próbáld ki! Vagy ülj le,és mélyeket lélegezz,de vigyázz hogy ne vedd szaporán..nyújtsd egy picit...meglátod jobb lesz! Nekem hatásosak! :D Vagy mosogatok,és közbe a telón zenét hallgatok,de akkor is csak a pörgőseket,ami felvidít! :D..utána olyan jó kedvem van,hogy alig lehet lelőni :D! Próbáld ki! :D
Köszi, aranyos vagy:) Kezdek sárkányosodni, de talán időben megfékezhető ez a folyamat.
De legalább most hogy kiírtad,átgondoltad újra,és belátod,hogy jobb lett a kedved egy picit! Nem? :D...majd mi felvidítunk! :D
Nekem tetszik a cikk! Szeretek mosolyogni,jókat nevetni! Imádom az olyan embereket akik tele vannak jó kedvel,mert feltöltenek,és ettől még jobb kedvem lesz! :D Néha már nyűgömben bolondozom,és ettől másokat is felvidítok,hogy ne legyen savanyú a hangulat :D..persze így saját magam is feltöltöm,mert olyankor pörgök a hülyeségtől :D! De legalább nem marad punnyadt a hangulat :D