Mogyorórudak recept

A Mogyorórudak hozzávalói:
14 dkg porcukor
25 dkg mogyoró
1 citrom
3 tojás
1 csomag vaníliás cukor


A Mogyorórudak elkészítési módja:
A cukorból, darált mogyoróból, vaníliás cukorból, reszelt citromhéjból és a három tojás sárgájából tésztát gyúrunk, majd kinyújtjuk, elvagdossuk, és tetszés szerinti rudacskákat formálunk. Tetejüket cukorral és citromlével ízesített felvert tojáshabbal bekenjük. A tepsit vajazzuk, lisztezzük. A rudacskákat előmelegített sütőben mérsékelt tűznél megsütjük

Egy hét múlva is finom.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A mogyorórudak elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook