Mogyorórudak recept

14 dkg porcukor
25 dkg mogyoró
1 citrom
3 tojás
1 csomag vaníliás cukor
A Mogyorórudak elkészítési módja:
A cukorból, darált mogyoróból, vaníliás cukorból, reszelt citromhéjból és a három tojás sárgájából tésztát gyúrunk, majd kinyújtjuk, elvagdossuk, és tetszés szerinti rudacskákat formálunk. Tetejüket cukorral és citromlével ízesített felvert tojáshabbal bekenjük. A tepsit vajazzuk, lisztezzük. A rudacskákat előmelegített sütőben mérsékelt tűznél megsütjük
Egy hét múlva is finom.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Gvivike, 2007. nov. 19. 20:18
A mogyorórudak elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.