Mivel lehet késleltetni a mensest? (tudásbázis)
Azt azért tudni kell,ha valaki fogamzásgátlót szed,azzal is lehet késleltetni.
Tovább szedi,de a köv.hónapban annyival előbb fog megjönni.
Én annó igy úsztam meg a nyaralási kellemetlenséget,nekem is nőgyógyász ajánlotta.
Sziasztok!
Én múltkor(nem azért,hogy késsen,más okból)naponta 2 citromo levét ittam vagy 1,5 hónapig,erre 1 héttel előbb jött meg:D
Pedig de :)
Bnőm is van, hogy mondja, h késik főleg nyáron volt, amikor sok citromos dolgot evett.
:D Egyszerre:D
Nálam hatásos :D
Citrom citrommal :-)
Ha sok citromos dolgot eszel, akkor késik tőle picit...
El kel utazzak 10m napra és épp a távollétem 8. napján várható a mensim mit tehetek hogy ne jöjjön meg amig haza nem érkrztem?
feltétlen ilyenkor kell mennem.
Na, most adta be az összes hozzászólást, és a te elsődet is, mostmár látom, hogy nem szedsz gyógyszert. Hát akkor marad a citromlé, és kerüld a forró vizet, mert az is elősegíti.
Illetve, csúsztass programot :P
Szia! Én is csak a citromlevet hallottam, de ha már ketten hallottuk, akkor megpróbálhatod :)
Egyébként szedsz gyógyszert? Mert ha igen, akkor az is egy módszer, hogy nem hagysz ki 7 napot, hanem elkezded szedni a másik levéllel. Így kimarad. Igaz, hogy az ismerősöm, aki így csinálta, hirtelen pattanásos lett, dehát a hormonok már csak ilyenek.
Van olyan módszer amivel késleltetni tudom a mikulást?:) 1-2 napot!!! Nem szedek gyógyszert☻
A citromlé az tényleg hatásos lehet?
További ajánlott fórumok:
- 50 év felett mivel lehet diétázni, fogyni?
- Májfolt az arcon. Mivel lehet megelőzni és mi használ, ha már van?
- Szerintetek mivel lehet büntetni egy 9 éves kislányt? Egyest hozott haza.
- Mivel lehet elriasztani a macskákat?
- Menstruáció előrehozatal, vagy késleltetés! Hogyan lehetséges?
- Van olyan természetes módszer, amivel pár napot késleltethető a mensi?