Mivel lehet enyhíteni a becsípődés okozta fájdalmat? (tudásbázis kérdés)
mindenkinek köszönöm :)
végül elmentem fizikoterápiára egy kis masszírozásra. hát... lehet, az jobban fájt, mint amúgy a hátam :o utána kb 1-2 órán keresztül tök jó volt, és kezdődött minden előről. 2 nap kínlódás után egyszeráen elmentem a szülőkhöz és megcsapoltam apukám apranax-készletét... persze erre nem biztatok senkit, hogy orvos nélkül ilyet szedjen... de jó választás volt :)
A fiam bordaközi ideggyulladással szokott néha küszködni, akár még az is lehet.
Tedd a kezed a képernyőre....
Gyógyulást!
köszönöm mindenkinek a tanácsokat. dél körül megnézem a patikát... aztán ha ott semmi, legfeljebb keresek egy orvost... azt sem tudom, hova menjek vele.
reuma beutlóköteles... traumára nem tartozik...
köszi... nézegetem, hogy mi az, amit tudnék recept nélkül venni... semmi kedvem most ezért orvoshoz menni... gondoltam, majd ráérek holnap, ha nem lesz jobb.
ha nem mozgok, akkor nem fáj, csak zsibbad :D
Tegnap valószínű rosszul mozdultam, de nem tudom, mi volt az a mozzanat... egyszercsak éreztem, hogy a jobb lapockám alatt rettenetesen fáj.
Alig aludtam éjjel, sehogy nem volt jó. A karom is zsibbad.
Érzem, az jó, ha nyújtom, mozgatom (bár majd bec@rok, annyira fáj közben), de jelentősen nem sikerül enyhíteni a fájdalmon, max átmenetileg pár percre.
Mit csináljak?????
További ajánlott fórumok:
- Mivel vagy hogyan lehet enyhíteni a fogzással járó fájdalmat?
- Mivel lehet enyhíteni a darázscsípés okozta fájdalmat?
- Hogyan tudom a csípőfájdalmat enyhíteni?
- Calcaneus sarkantyú - van ilyen problémája valakinek? Mivel lehet a fájdalmat enyhíteni?
- Tudom, hogy a fogkelés legjobb gyógymódja a fogorvos, ám amíg nem jutok el, mivel lehet enyhíteni ezt a szörnyű fájdalmat?
- Használ-e valaki sáncgallért? Segített-e enyhíteni a fájdalmat?