Mivel hozhatom helyre szervezetemet a 11 év fogamzásgátló után? (tudásbázis)
Sziasztok!
Végiolvastaak Titeket, és én is hasonló problémával szenvedek. 6 évig szedtem és éprilisban egy éve lesz, hogy abbahagytam, de azóta egyszer jött meg magától és kétszer a norcoluttól. babát szeretnénk, de kivagyok, hogy sem baba, sem mensi. Rendbe szeretném hozatni valahogy.
Azt szűrtem le, hogy az angyakgyökeret és a málnalevelet említettétek, ami segített. Ja csak olyat szeretnék szedni, ami nem gyógyszer és hormon. Már kivizsgálatk semmi szervi bajom sincs, csak, annyi hogy nem jön meg. :(
Valakinak, van valami nagyon bevállt titka, ami segített visszaállítani a mensit?
Köszönöm a válaszokat.
Semmi gond, én is leírhattam volna értelmesebben :)
Nekem állítólag nincs ott mióma.
Remélem, Neked sem lesz!
Én is szeretném abbahgyni a fogamzásgátlót 10 év után. Kiváncsi leszek...
Egyszer már megpróbálkoztam vele, de a bizonytalanság miatt 3 hónap múlva újrakezdtem. Ugyanis nem jött meg a vérzésem a követlező hónapban, vennem kellett egymás után a terhességi teszteket.
Aztán zsíros és pattanásos lett az arcbőröm, ami nagyon zavart.
Gondolom, ez vár rám most is majd.
na, lányok, elmentem másik dokihoz.
kiderült, hogy be van dagadva és gyulladva a méhnyakam. attól lehet az erős vérzés. mondtam neki, hogy nem kérek fogamzásgátlót és hormonokat se. antibiotikumos kezelés lesz. hát, az is gyógyszer... remélem, segít.
Túlvagyok egy méregtelenítő kúrán, málnalevél-palástfűteás hónapon, 3 hónap Eleviten,és 2 hét lúgosító teán.
Most Cickafarkteát iszom minden nap,+
1. nap Elevit,
2. nap folsav+ c vitamin,
3. nap magnézium+kalcium pezsgőtabletta,
4. nap vas és multivitamin pezsgőtabletta, majd elölről az egész,és
4 naponta edzés.
Módszeres, rendszeres tisztítókúrák sora és a szervezeted vitaminokkal való feltöltése. Ez sok pénzbe is kerül persze, viszont vannak alternatv mozgásterápiák, amelyek segítik a teherbe esést. Talán hasznos lenne néhány technika elsajátítása.Sajnos nem tudom pontosan a technika nevét, utána kéne nézni.
A régi munkahelyemen több nő is így esett teherbe, volt, aki már 5 éve próbálkozott hiába és a mozgásterápia elkezdése után 3 hónappal összejött a baba.
Fúúú 11 év?? Én egy hétig se birtam szedni!
Hát az biztos hogy a szervezet nem felejt. :( A káros hatások összeadódnak és súlyosan megfizet értük mindenki :( Helyrehozni nem tudod, max innentől már megkíméled tőle.
oké!
még nem szedem, mert még mindig menstruálok, már 8. napja :(
Én itt szoktam beszerezni, sajnos másikat már nem tudok, pedig máshol volt kapszulában is.
Sziasztok!
Nekem is az a problémám, hogy nem áll vissza a menstruációm, de nekem nem gyengén van meg kevés napig, hanem erősen sok napig. 1,5 éve hagytam abba a tablettát, 8-9 év után.
Januártól nem védekezünk a párommal. Még nem estem teherbe. A nőgyógyászom kiírt Duphastont - hormontabletta, mensi előtt 10 napig kell szedni - a menstruáció helyreállítására. 2 adagot szedtem ki. Többet már nem szeretnék. Kicsit helyreállt, de még mindig nem az igazi. Pár nap múlva gyógynövénycseppekkel próbálkozom. 3 félével - májtisztítás, vesetisztítás, női problémák. Kíváncsi vagyok, jobb lesz-e...
köszi,nemrég csináltam egy 7 napos méregtelenítőkúrát (neera) látható is volt a bőrömön egyből!! még a kozmetikusom is csodálkozott.
CandIda,hol lehet beszerezni a gyökeret?
Szerintem nagyon jót tenne neked egy alapos méregtelenités! Zöld tea, szűztea, sok sok buborékmentes ásványviz és tudatos táplálkozás. Sok zöldség és gyümölcs, természetesen nyersen!
Szerintem érdemes lenne kiprobálnod, de nézz utána, hogy mit is kell és hogyan pontosan!
További ajánlott fórumok:
- Egy "elsavasodott" szervezetet, mennyi idő után lehet helyreállítani?
- 1év fogamzásgátló szedés után 3hónapja hagytam abba. Mennyi idő mire kitisztúl a szervezet? Lyndinette 20-at szedtem utána meg Mirabellát.
- Valaki meg tudná nekem mondani, hogy mennyi idő amíg a fogamzásgátló abbahagyása után az kitisztul a szervezetből? (Novynette)
- Volt akinek helyre jött a hajhullása, ami a fogamzásgátló abbahagyása miatt alakult ki?
- Mennyi idő míg kitisztul a szervezetből a fogamzásgátló, ha nem tabletta formában használom?
- A fogamzásgátló szedéséhez a szervezetnek hozzá kell szoknia?