Mivel dobjam fel az esküvőm? (beszélgetés)
Jaah.
De akinek írtam, az tudja, hogy nem Turán lesz a polgári szertartás. Ott csak fényképezünk. Nem tudom, hogy Tura város-e vagy nem...
De mi abban a városban fotózkodunk még, ahol a polgári lesz:)
A 115.ből: " fotózás helyszínén, ami a turai kastély. Kreatív és beállított fotók lesznek 3-ig. 4-től polgári. A városban még pár kép. Aztán megyünk az étterembe "
Ebből gondoltam amit írtam.
Nálunk mindenki imádta, de nem csak közös fotók voltak, hanem gyerekkoriak is, ez utóbbi az idősebb rokonoknak is bejön.
Persze nem kötelező, ha nem tetszik.
De ezen kívül sok mást is írtak.
:)
Persze, már megvan.
Mi 1-kor talizunk a fotózás helyszínén, ami a turai kastély. Kreatív és beállított fotók lesznek 3-ig. 4-től polgári. A városban még pár kép. Aztán megyünk az étterembe, 5 körül érünk oda. Ott is még fotózza a dekort, amit nagyon szerettem volna. Meg a tortát is le kell fotóznia. Kb 6ig lesz ott. De azt mondta ha pl fél órát csúszúnk az nem gáz neki. 40 ezer, plusz 5 ezer az utik., mert Pestről jön majd. Nyomtatott fotót nem ad, azt majd magunknak nyomtatjuk ami tetszik. A képeket retusálja, és az összeset megkapjuk dvd-n. Nem határozta meg a képek számát, ami nekem nagyon fontos volt. Kb 6-800 kép lesz azt mondta. Plusz fotókönyvet ad. Remélem elég kimerítő voltam:D
Én nem fogok erőlködni... Vannak ültetőkártyáink, így úgy ültetem majd a vendégeket, hogy mindenki jól eltudjon társalogni. Akik nem kedvelik egymást azok az asztal két végében foglalnak majd helyet. :)
És kész! :)
Igen, ezt kivételesen én :D
De még mindig nem lettem okosabb :DDD
:D
Csak gondoltam beszállok... Te indítottad. :)
További ajánlott fórumok:
- Idén lesz az esküvőm, de csak egy barátnőm jön el...
- 2008.Az ESKÜVŐM éve! KÖVÉREN? Na ne...
- Ha lesz esküvőm, akkor kosztümben szeretnék férjhez menni....
- Miért félek attól, hogy a szüleim nem élik meg az esküvőmet, a családalapításomat? Normális ez?
- Mi a véleményetek az esküvőmről?
- Édesanyám karikagyűrűjét viselhetem az esküvőmön sajátként? Ő meghalt még babakoromban és megrököltem a gyűrűt. Párom adta az ötletet...