Mitől "ugorhat" ki a könyököm a helyéről?(bővebben lenn) (tudásbázis)
Nem volt semmilyen sérülésem,és nem is versenysportoltam..3 évig teniszeztem még kb 6 éve,és táncoltam 9 évet,de amiatt tuti nem lehet.
Ma nagyon fáj,ha nincs felkötve akkor tényleg brutális...
A legtöbbször sérülés, vagy versenysport.
Pl én fájdalom nélkül ki tudom ugrasztani a vállaim, és úgy körbefordítani a karom, a térdeim oldalra is hajlanak, a combcsontom is ki tudom ugrasztani, a csuklóm és a könyököm bizarr módon hajlékony, a spárga kényelmes tévénéző póz (tánc, és capoeira). Ha a bal oldalamra fordulok éjjel, akkor reggelre kicsúszik az állkapcsom (sérülés).
Már egy ideje csinálja a jobb könyököm,hogy így kiugrik a helyéről,érzem,hogy nincs a helyén,de ahogy kinyújtom,mindig visszament a helyére.
Ma délután nagyon durván kiment a helyéről,eltűnt a könyököm,egy rés volt ott,nagyon megijedtem..De egy idő után megint visszament.Hétfőn megyünk sebészetre vele,de nem tudjátok,mitől lehet?
fáj most is..
További ajánlott fórumok:
- Alsó szomszéd nem bírja elviselni a gyerekemet, mit tegyek? bővebben lent
- Barátom azt mondja rám, hogy irigy vagyok. Tényleg? Pénzügyi dolgok. Bővebben lent írom
- Mi az, amivel a párod kiveri a biztosítékot nálad? Bővebben lent...
- 18 napja késik, 2 negatív teszt, bővebben a hozzaszólásban. Új vagyok kíméljetek :)
- 14M lakásért 12M ajánlok. Szerintetek? Bővebben...
- Mit jelent ez a mondat?Randit beszéltem egy sráccal és ezt írta vissza bővebben lent