Mitől tartotok leginkább? Milyen félelmeitek van? (beszélgetés)
Ez a bejegyzés igen felemelő volt. Rosszul ébredtél?
Őszintén; kinek az idegeit borzolja? Aki vevő rá.
"Emlékeztessük magunkat arra, hogy mindannyian folyamatosan változunk. Az élet lassú utazás, melynek során olyan emberré válunk, amilyenné tesszük magunkat.
Gary Chapman"
Azzá lettél, amit tettél - magaddal!
Hogy mondhatsz ilyet?
Itt csak kiválóságok lehetnek? 😶
Győzzön a természetes szelekció és az önálló döntés joga. Sok energia vámpirnak szegény kis Dredd csak jelenthet.
Pécsi Sándor, ahogyan mondja Fónay Mártának a "Nosty fiú esete..." c. film utolsó mondataként:
"Tűnj el Krisztina,
Szűnj meg Krisztina,
Csomagolj Krisztina!"
Nem gondolod, Dredd, hogy valami hasonlót kellene neked is tenni?
Tudjátok, hogyan kell az anyóst eltemetni? Arccal lefelé, hogy ha esetleg odalent felébredne, akkor is lefelé kaparjon!!!
Kedves Dredd! Hát hidd el, nagyon jó anyós-alapanyag lennél!
Amiket itt az elmúlt napokban, hetekben már végig-panaszkodtál, végig borzoltad az emberek idegeit, legszebb ideje lenne, ha valóban elkaparnád magad.
én minden nap arra gondolok, hogy meg kellene tennem.
Igen, a hamvasztás az jó lesz, nem szeretném hogy a bogarak egyenek. Élet ? nem tudom mi az
hát azt megkellene néznem újra,de biztos a jó győzött,
most megnéztem,107 rész van fent valamelyik filmnézősön,
Esetleg valami értelmes gondolat?
Van neked ilyen is? Még nem tapasztaltam...:(
Az élet szép!
,,Minden cselekedetedet vagy a szeretet vagy a félelem vezérel. Rajtad áll, hogy melyiket választod. ”
THEODOR
Ha a félelemérzés hatalmába kerít: vastag kőfalat építesz magad köré, elszigeteled magad, beborít a sötétség, összeszűkülsz, megkeményedsz.
Én a kopjafat engedelyeztem, ha valamiért megis kedvük tamadna valahol ríni. De pap nem temethet, se semmi képmutató suketeles.
Amúgy tényleg az a jó amit te mondasz:Asche zu Asche...
Hamvasztás a megoldás!
Már temeted is magad?
Élettel is foglalkozol esetleg néha, vagy az nem fontos?
Ja, alacsony vagy...
kis urna is elég!
Oh, végre valaki aki látta vagy tudja miről beszélek.
És mi lett a vége? :)
További ajánlott fórumok:
- Szólánc híres emberek nevével + egy smiley, (hogy leginkább) mit érzel ha hallod a nevét.
- Mire van most leginkább szükséged?
- Melyik három színnel tudnád leginkább jellemezni magad? Melyikből van a legtöbb a környezetedben, holmijaidban?
- Milyen a külsőd, és min szeretnél változtatni a leginkább?
- Melyik nyelv tetszik leginkább?
- Vajon egy gyerek személyisége mitől függ leginkább?