Mitől szexis egy nő? (beszélgetés)
De Te mitől vagy olyan amilyen? :DDD
Ez a kérdés! :D
Milyen?
Hát olyan,mint én:)
Attól ha jól néz ki:-)
Esetleg feltehetted volna a kérdést úgy,hogy "hölgyek,mitől érzitek magatokat szexinek",vagy "milyen pluszt teszel annak érdekében,hogy szexi nő legyél"
Akkor már ki lehetne jobban vesézni a témát,de így hülye kérdésre,hasonló a válasz:P
Ezzel nagyon egyetértek. Süt róla a bizonytalanság, ami valami nagyon negatív és a környezetet is lehúzza.
A szexi nő vidám, kedves, ami a nőiességhez hozzátartozik. Ilyen nőkkel és férfiakkal is. Nem irígy senkire, mert nincs erre szüksége, elfogadta önmagát úgy, ahogy van. Igényes és ápolt, rendezett a teste, lelke. És ez nem súly - függő.
Nem pusztán egy kirakati báb, hanem van személyisége, ami sugárzik és ha valahol megjelenik, az felér kb azzal, mintha felragyogna a nap.
Mitől szexis egy nő?
Én azt mondom, az a szexis akinek van önbizalma, tudja mit ér?
nem kell ahhoz tökéletes alak, vagy ilyesmi, csak egyszerűen légy elégedett önmagaddal, lényegtelen hány kiló vagy, vagy hány centi magas vagy!
A lényeg légy egyszerű, és nagyszerű!
DE NE LGY BEKÉPZELT, MERT AZ NEM SZEXI!:)
Egyértelműen kisugárzás és önbizalom kérdése. A környezeted látja, hogy hogyan gondolkodsz magadról. Például hétvégén bulizni voltam. Először kicsit kétségbe estem, mert csupa vékony, szőke csaj volt jelen köldökig érő dekoltázzsal, ezzel szemben én egy szimpla pólóban-farmerben ugrottam be. Bedobtam egy koktélt, és igazán önfeledten táncoltam-ugráltam. És képzeljétek, a lábam előtt hevert a diszkó legjobb pasija!!! :)
Pedig nem vagyok se szőke, se vékony...
azt mondta a volt férjem, hogy a bokájától, ami a füle mellett van... :D
Ő sem látta sűrűn... :)
Érdekes lehet ezt kimagyarázni!
Amúgy az én apám is szeretett sakkozni,és milyen jól tudott!