Mitől rendszertelen a menstruációm? (tudásbázis kérdés)
Nem gyakori, és igazából 27-32 nap között normális, végülis megjött rendesen is 30 napra, szóval normális keretek között volt, csak ez az előtte levő pár napos pecsételés volt szokatlan.
Egyébként a hormonvizsgálat hogy működik, soha nem voltam még, kell körzeti orvostól beutaló...?
Hormonális gondok is lehetnek. Nekem a rendszertelen menstruációt a magas prolaktin okozta. Szóval mindenképpen érdemes orvoshoz fordulni vele, ha ez gyakori.
Okozhatja nagyon sok minden, hirtelen fogyás, stressz stb...
A teszt negatív.
Most olvastam utána az előváladéknak, akkor tartalmazhat spermiumot (nőgyógyász is ezt írta), ha az előző ejakuláció óta a férfi nem volt pisilni, mert azzal ürül, az előváladék máshonnan "jön", így speriummentes.
Ez a barnás "folyás" fura. Tudom, bármi lehet, csak a tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Tegnap kellett volna megjönnie, pár nappal előbb volt pár csepp piros vérzésem, azóta van is meg nem is, inkább barnás váladék. Mitől lehet, volt-e valaki így.
Lehet fertőzés, terhességnek (remélem) kicsit az esélye, maximum előváladékkal, de ahogy olvastam az nem tartalmaz spermiumot.
Kb fél éve hagytam abba a fogamzásgátlót, először 45 napra jött meg, aztán 36, aztán 31 és az elmúlt két hónap 27-28 nap volt, lehet, hogy mégse állt még be?
Köszi a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Mitől volt ilyen rendszertelen a menstruációm?
- Ha fogamzásgátlót szed valaki, mégis mitől lehet, hogy rendszertelen a menstruációja?
- Mitől lehet rendszertelen a menstruációm?
- Szülés után mitől lehet rendszertelen a menstruáció?