Mitől lehet magas a pulzusszámom? Mivel kezelik? (tudásbázis kérdés)
Szia! A gyorsabb szívverés tényleg lehet attól, hogy már stresszes vagy, ha eszel.
Amit mondtam, én is fokozatosan fogytam, és én is ideges voltam miatta, pedig nem fájt semmim.
Ezért is volt, hogy nem akartam elmenni tükrözésre.
Pedig, hidd el, ma már az lenne az első.
A doki ne érdekeljen! A lényeg, hogy ne egyél semmiit előtte este 6 után. Én még vizet sem ittam.
Ez a vacak benne van a szervezetben, csak kinél, mi hozza elő. Nekem vagy az idegesség, de a gasztros doki azt mondta, lehet pont az édesség :))
Vagy táplálkozási zavar: ha többet eszel, stresszelsz, ezért ver gyorsabban a szíved... Tudat alatt...
Mióta vagy ilyen nagyon sovány?
Bogárka: ez nem ;inkább sovány, hanem kórosan sovány.
Gyomortükrözésen még nem voltál? Mikor én a 164/45 voltam, elküdtek, és helycobcter ( hogy kell írni, nem tudom )okozta. 1 hétig 2 féle gyógyszer, és rendben lett. Én zabáltam szinte, de mindent ez a mocsok hasznosított.
A kardiológus mellett gasztroshoz iss menj el! :))
Tulsulyos vagy?
Ez lehet tobb dologtol, stressz (kortizol-adrenalin, ha kivanod a sot vagy cukrot es ejszakankent hajnalban felebredsz, ez bejatszhat), mozgasszegeny eletmod, rugalmatlan erek..
Ha a vernyomasod rendben van, nem veszelyes.
A sport biztos segitene.
A fej fajhat a hirtelen vernyomasingadozastol!
Meg kellene valahogy merni.
Most a neten is megkérdeztem egy kardiológust,amúgy mindig szoktam tőle kérdezni,és mindig rendesen válaszol! Bemásolom,szerintetek?
Kedves Doktornő!
Mitől lehet az,hogy ha fekszek:66 a pulzusom,ha ülök:86,ha felállok:101 ezeket az értékeket most mértem egymás után,és ha hirtelen le guggolok akkor 101-ről leesik a pulzusom 66ra! Most a fejem is nagyon fáj,és gyengének érzem magam,vérnyomásom nem tudom mérni,nincsen gépem! Köszönöm a választ! 22 éves vagyok! Üdvözlettel
tovább Dr. Tarján Zsuzsa adatlapjára
Tisztelt Kérdező!
Ez a vegetatív (nem akaratlagos) idegrendszer beidegzési labilitása, nincs jelentősége, ne foglalkozzék vele. A fejfájásnak sok oka lehet, de látatlanban nem tudom megítélni, igyon egy kávét vagy teát, fogyasszon több folyadékot!
Üdvözlettel
dr Tarján Zsuzsa
Most a neten is megkérdeztem egy kardiológust,amúgy mindig szoktam tőle kérdezni,és mindig rendesen válaszol! Bemásolom,szerintetek?
Kedves Doktornő!
Mitől lehet az,hogy ha fekszek:66 a pulzusom,ha ülök:86,ha felállok:101 ezeket az értékeket most mértem egymás után,és ha hirtelen le guggolok akkor 101-ről leesik a pulzusom 66ra! Most a fejem is nagyon fáj,és gyengének érzem magam,vérnyomásom nem tudom mérni,nincsen gépem! Köszönöm a választ! 22 éves vagyok! Üdvözlettel
tovább Dr. Tarján Zsuzsa adatlapjára
Tisztelt Kérdező!
Ez a vegetatív (nem akaratlagos) idegrendszer beidegzési labilitása, nincs jelentősége, ne foglalkozzék vele. A fejfájásnak sok oka lehet, de látatlanban nem tudom megítélni, igyon egy kávét vagy teát, fogyasszon több folyadékot!
Üdvözlettel
dr Tarján Zsuzsa
Úgy akartam írni, hogy néha magas csak. :))
Főleg a dokinál, azért kérdezett nálam is rá a cigire.
A magasabb pulzusszam, ha nem szervi oka van, nem eletrovidito.
Pajzsmirigy nem mukodik tul?
Én nem kaptam rá semmit, nem is mindíg magas,......:)
nem úgy értetted,hogy "nekem is mindig magas"
Vagy neked nem mindig?
További ajánlott fórumok:
- Extrém pulzusszám mitől lehet?
- Magas pulzusszám, alacsony vérnyomás terhességnél gondolt okozhat?
- Mitől lehet folyamatosan magas a pulzusszám?
- Magas vérnyomásra és magas pulzusszámra tudtok Homeopátiás szereket? Külön-külön is jó lenne.
- Magas vérnyomás, alacsony pulzusszám normális?
- Magas pulzusszámra fagyöngy-galagonya cseppek, használta valaki?