Mitől lehet hogy csak 2 napig volt meg a menstruációm? (tudásbázis)
De persze a stressz, és lehet, a frontos, meleg-párás idő is lehet, hatással van a vérzésre.
Nekem is van, hogy az 5-6 nap helyett, már a 4. nap alig volt vérzés, ingadozhat a menstruációs napok száma.
Igen, de Rád mindig a 2-3 napos menstruáció a jellemző, Te olyan "típus" vagy (örülj, hogy "megúszod" a 2-3 nappal!). De sok nőnek (nekem is 5-6 napig tart átlagban). Én örülnék a 2-3 napos vérzéseknek.
A kérdezőnek az a furcsa, hogy nem annyi ideig tartott most, mint máskor a vérzése.
Én is egy pár hónapja így járok.
Nekem pajzsmirigy-alulműködésem van. :(
Elvileg terhességnél is előfordul, hogy kevesebb ideig, vagy kevesebb mennyiséggel, de megjön a vérzés, ritka, de van ilyen.
Mondjuk, ha kevesebb napig is tartott a vérzésed, de elég bőséges volt, akkor talán nem terhesség.
További ajánlott fórumok:
- 11 napja késik a menstruációm, de terhes nem vagyok, mi lehet az oka?
- 3-4 nappal előbb jött meg a menstruációm és csak két napig tartott. Lehet, hogy babát várok?
- A fogamzásgátló tablettát csak a menstruáció első napján lehet elkezdeni szedni?
- 4 napja csak pecsételő vérzésem van a menstruáció helyett. Vajon ez terhesség vagy valami más lehet?
- Mi miatt lehet rövidebb a menstruáció? Legutóbb csak 4 napot tartott. (Ebből 2 nap barna folyás volt.)
- Sziasztok, menstruáciom 5napig tartott a szokásos módon de most barna folyásom van, mi lehet ez?