Mitől lehet a rágás közbeni állkapocs kattogás? Néha olyan is szokott lenni, hogy akadályozza a számat abban, hogy kinyíljon. (tudásbázis)
Én rágózni nem nagyon szoktam.
Vagyis mikor még nem volt ez, akkor néha rágóztam csak, azóta viszont szinte nem is.
Fogorvos azt mondta nekem,hogy a sok rágózástól van,hagyjam abba,mert idősebb koromban nagyon fog fájni..
nehéz,de már nagyon ritkán rágózok..szerintem javult is..
"A terápiának van egy kiegészítő része, az állkapocsízület helyrerakása. Erre akkor van szükség, ha az állkapocs kiugrik a helyéről, komoly fogászati beavatkozás után, fogcsikorgatás esetén, ha gyorsan kopnak a fogak. Az állkapocsízület helyretétele által a fogszabályozás ideje is a felére csökkenthető.
Az agresszió és a stressz nagy része az állkapocsízületben raktározódik, a kezelés hatására ez is felszabadul és oldódik. Ezt segítheti még az alapos rágás is."
Azt nem tudom mitől van,de nekem a végén már fájt is a fülemnél.
Kranioszakrális terápiát ajánlott a fogdokim,nem nagyon hittem benne,meg drága is,de jót tett,elmúlt a fülfájásom.
További ajánlott fórumok:
- Ambuláns szülés? Volt valaki, aki így szült? Mezőtúr.Tudom, hogy lehet, de azt is, hogy mindenképpen meg akarnak benne akadályozni.
- A szomszédom kivágatta a háza előtti (utcán lévő)hatalmas fákat, és az úttesten hagyta, akadályozva minket a kocsibeállásban.Te mit tennél?
- Neked volt már ilyen állkapocsízületi problémád, és ha igen, sikerült javulást elérni?
- Akarsz valamit, mégsem tudod rávenni magad. Téged mi akadályoz?
- Nyugdíj felvétele, ha akadályozott a nyugdíjas?
- Csomó a torokban, kattogó állkapocs!!