Kapott jeleknél a piros stop ikon mit jelent? (beszélgetés)
Köszönjük.
Nem próbáltam még ki, mert nincs okom rá. De ha a végleges törlés előtt bejönne egy kis ablak, ahol rákérdez, valóban szeretnénk-e letiltatni.... az szerintem már elég kell, hogy legyen.
Észre sem vettem ezt a kis feltartott tenyeret.
Hát meglehet, hogy lesznek még ebből problémák.
Reggelente azzal kezdem, hogy akiktől rendszeresen kapom a jeleket, viszonzom nekik. Számtalanszor van, hogy a név helyett teljesen másik helyre kattintok, mert közben beugrott egy reklám az oldalra, és a kattintásom máshol landolt.
Ez miatt lehetnek még ebből gondok, valahogy nem lehetne mégiscsak visszavonhatóvá tenni???
Mivel az elmúlt időben több olyan panasz érkezett, hogy a jelküldéssel visszaéltek, ezért egy új funkciót tettünk ma élesbe az oldalon. A segítségével le lehet tiltani a jelfogadást egy adott féltől.
Ehhez a Kapott jelek oldalon, annak a neve alatti (szokásos) piros tenyérre kell kattintani, akitől nem kívántok jeleket fogadni többé. A letiltott fél nem kap róla értesítést.
Rákattintás után még egyszer rákérdez, hogy biztosan tiltani szeretnéd-e.
(!) Meggondoltan nyomogassátok, mert egyrészt minden korábbi jel VÉGLEGESEN törlődik, amit tőle kaptatok, másrészt a visszavonási lehetőség nincs.
Szia!
Erről pont van fent infó...
További ajánlott fórumok:
- Vetélésnél mindig piros vér jelentkezik?
- Szerintetek, ha a párom a volt párjától kapott képeslapokat még mindig őrizgeti az jelenthet valamit? Mi már 4 éve vagyunk együtt!
- A jelek közül mit jelent a "hósapka" és az "esernyő"? A jeleknél nem találok magyarázatot.
- Mit jelenthet ez az elkapott tekintett?
- Kisfiam szalmonellát kapott, a kórházban említették, hogy az ÁNTSZ jelentkezni fog. Mire számítsak a vizsgálat tekintetében?
- A debreceni Lillatéri általános iskolába jelentkezők. Kapott valaki felvételi értesítőt?