Mitől fájhat a mell, illetve mitől érezhetjük kicsit duzzadtnak belül? (tudásbázis)
AZt hiszem, hogy valószinübb a bebeszélés... hiszen vannak napok amikor abszolut eszembe se jut ezen gondolkodni és nem is érzek semmit. AMikor meg rámjön az 5 perc :) akkor elkezdek mindenfélén gondolkodni és tapogatni és betojni. :)Mondjuk a családban nem volt senkinek... nah de nem akarok pont én lenni a kakukktojás :D
Most per pillanat semmi tünetem nincs... lehetséges összefüggésben van egy kis stresszel, idegeskedéssel is. Hát a fene tudja, de ha mégegyszer igy érzem magam akkor irány a doki. Biztos ami biztos.
Ciklus felénél,peteérés környékén is fájhat,vagy mensi előtti napokban. Amikor fogalmazásgátlót kezdesz szedni, akkor is. És terhesség. ;)
Ha izomláz, akkor inkább a hónalj felé, a mell felső része ad duzzzadtabb érzést, nekem legalábbis.
A mensi elõtt mindig fájnak, ha hozzáérek, vagy ha kicsit megnyomom. Ilyenkor meg is duzzadnak.
Ja, persze, a sporttól is lehet, ha megerõltetõdtek a körülötte levõ izmok, vagy a nyirokcsomók. Hallottam már ilyet az iskolában a sporttanártól.
Közeledik a havibaj. Nekem sokszor olyankor durrannak be a melleim, jól megduzzadnak, a melltartót alig tudom fölvenni és kemény is belül. De mihelyt "megjön", akkor szépen leereszt.
Ugyanígy durran be a melled, ha terhes leszel.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek normális az állandó pépes széklet, illetve állandó hasmenés inger ami már egy éve tart?
- A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben
- Hogyan szerezzük vissza a szerelmünket? Illetve hogy kapjuk meg azt, akit szeretnénk?
- Ki hogyan kezelné illetve csinálná? Anyós ápolása ...
- Ti mikor kezdtek karácsonyi lázban égni illetve elkezdeni vásárolni?
- Miért tiltja az egyház a gyerekeknek Harry Potter filmeket illetve könyveket?