Mit tudtok ajánlani hungarocell vágására? (tudásbázis)
Szia! ma keveredtem ide erre az oldalra először... A téma hozott ide :)
érdekelne engem is hogy miket alkottál, meg ha lehet, akkor az a Gulliveres kütyü is amit vettél :)
megadom az email címem, megmutatnád miket alkottál eddig, és esetleg a masinát? :) köszi, drezsy
mail: drezsy@gmail.com
Olyat, ami teljesen egyenletes nem kapsz! De ha lépésállót veszel(piros jelzésű) és festés előtt lealapozod, szinte teljesen egyenletes lesz!
Ha teljesen simát akarsz, akkor polisztirol habot kell venned(abból is van 100 féle), csak azt darabra sehol nem lehet kapni, és sokkal drágább!
Szia!
Köszönöm szépen, mindenképpen megnézem! Amúgy mennyire hagy 'szemetet ezzel az eljárással? Neked sikerült, amit akartál, érdemes belekezdenem?
Szia!
Akkor lehet, hogy már találkoztunk is:)))
Szóval, amit én vettem, az egy izzószállal vágó elemes dekor vágó, SES márkájú, a Gulliverben láttam még csak ilyet! Nekem nagyon bevállt, gyönyörűen lehet vele dolgozni, precíz, nagyon aprólékos vágásra is alkalmas! Neten így nem találod meg, csak személyesen tudod megnézni a boltban!Citromsárga dobozos, maga a vágó kék színű!
Hát ennyi jutott róla eszembe! Ja, és most akciós 3900 Ft körül van, egyébként 7000 Ft.
Szia Gabika79!
Érdeklődnék egy régebbi fórumodat olvasva. Én is hungarocellből készítenék dekorációt, de képtelen vagyok szépen vágni azt. Tudsz felvilágosítást adni arról a vágóról, és hogy hol vetted? Én is 4.kerben lakom.
Szia!
Milyen típusú a vágód, és milyen polisztirolt farigcsálsz, ami szép sima felületű?
kivettük a kocsiból az enyémet. forgalmazónak printker office land zrt van ráírva.
2db elem kell bele, asszem góliát.
esetleg ha eljössz érte, akkor hozatok a párommal. akkor marad 2e Ft-od, amit elemre költhetsz :):)
Na így már megvolt:-)))
Egyébként ezt már néztem korábban én is, de nem tudom mennyire bír sokat, mivel elemes, és nem hálózatról működik. Neked mennyit bír, ha már kipróbáltad?
További ajánlott fórumok:
- Tudtok nekem nagyon jó horror vagy thriller filmet ajánlani?
- Mivel tudnám elvágni a hungarocellt, hogy ne morzsolódjon?
- Profi, szépen dolgozó sebészt tudtok ajánlani anyajegy kivágására Budapesten?
- Hogyan kell hungarocell mesefigurákat készíteni?
- Húsvéti dekoráció: tűnemezelés hungarocell tojásokkal
- Hol van Miskolcon olyan parókaszalon, ahol hungarocell babafejet lehet vásárolni?