Mit tévő legyek ha ügyvédre lenne szükségem, de nem tudom megfizetni? Kérlek segítsetek! (beszélgetés)
9. danina
2011. máj. 24. 16:09
Jogpont.hu-n megyénként,városonként megtalálod az őket ingyenesen képviselő ügyvéd nevét.Válaszd a hozzád legközelebbit.
8. c130f7eb3b (válaszként erre: 1. - Rencike24)
2011. máj. 24. 12:20
Nálunk a polgármesteri hivatalban van meghatározott időközönként jogi tanácsadás meg segítség, igazolni kell a jogosultságot, vagyis hogy nem tudsz ügyvédet fogadni a saját pénzeden, és segítenek. Gondolom, ez mindenütt így van.
7. Rencike24 (válaszként erre: 4. - Szilvi0930)
2011. máj. 24. 12:06
Megnéztem az oldalt! De nem ingyenes! :( Még a tanácsadás sem!
6. Rencike24
2011. máj. 24. 12:03
Köszönöm szépen az eddigi hozzászólásokat!
5. LauraJones
2011. máj. 24. 12:01
a párom most csatlakozott vmi jogi klubba, ahol ugyan van egy eves díj talán 35 ezer ft korul, de cserebe mindent csinalnak, jogi tanacsot adnak, kepviselnek 4 millio alatti ugyekben, és mindenféle témában vtudnak választ adni... ezert kell fizetni, de ha alkalmanként megy az ember mondjuk ügyvédhez csak tanácsért, akkor is elkérik a 10ezer ft-ot...
4. szilvi0930 (válaszként erre: 1. - Rencike24)
2011. máj. 24. 12:00
itt ingyenes jogsegély szolgált van.
3. Deothora
2011. máj. 24. 12:00
Hát attól függ hogy milyen ügyben kell az ügyvéd, mert elvileg a bíróság is kirendelhet neked hivatalból ügyvédet, és egész Magyarország területén van, ingyenes jogi tanácsadás ill. ingyenes jogorvoslat, biztos a te környékeden is. Interneten utánna tudsz nézni,és a fromanyomtatványt is le lehet tölteni, ahol lehet kérni az ingyen ügyvédet.
2. szemmelver
2011. máj. 24. 11:59
menj el családsegítőbe
1. Rencike24
2011. máj. 24. 11:58
Tudna nekem valaki tanácsot adni, mi tévő legyek, ha nincs pénzem ügyvédre?
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Fiúnevet keresek.Viselhető, nem extrém de mégis ritkábban használt névre lenne szükségem.
- Egy kis részvétre lenne szükségem..minden férfi bele akar halni egy kis megfázásba?! :-)
- Bevásároltam ma is ruhákból. Pedig már nincs is szükségem...
- Segítsetek!!! Tanácsra lenne szükségem! :(
- Szükségem lenne egy ügyvédre...