Mit tennétek a helyemben? (beszélgetés)
Lehet kamuzni.
Van, aki jól el tudja adni magát, pedig ritka sz* ember és csak bomlasztja a csapatot, meg keveri a trutyit, ahol tudja. Kár, hogy azokat nem szűrik ki.
Ismerek is ilyet. Látszik, hogy baj van az emeleten, de elnézik neki, mert megnyerő a stílusa és nagyon manipulatív. Bezzeg akinek mondjuk szociális fóbiája van, azt megvetik. Túlságosan csak a szemüknek hisznek az emberek, az a baj.
És van aki a jég hátán is meg tud élni, el tud helyezkedni, van aki meg diplomákkal sem.
Születni kell talán erre is. Meg egy adag szerencse is kell hozzá.
Sokszor igen. Volt egy idő, amíg sokak el nem hagyták az országot, hogy nehéz volt, aztán köszönhető nektek itt felszabadult sok munkahely.
Most a vírus miatt megint nehezebb elhelyezkedni, de Budapesten nem lehetetlen.
Nyilván nem azt kérdezik, hogy kivel bújik esténként ágyba, de azt igen, hogy mivel tölti a szabadidejét, milyen hobbijai vannak, stb.
Ma már nem ritka, hogy a majd együtt dolgozó munkatársakat is bevonják a döntésbe. Ez furcsa, de van, ahol a vezetőnek fontos, hogy az új munkatársa a kollektívának is jó tagja legyen, nem elég, ha jó szakember.
Minden "faszi" arra vágyik, hogy végre felszedhessen egy munkanélküli nőt, aki egy másik kapcsolatból kilépéshez akarja őt használni.
👏👏👏
Először a saját.
Utána a ffi.
Megélni kell.
A pasi meg kellemes.
Rá mutat a szent kezed, de a tiéd.
Az én világon a legjobb apám a volt férjem. Boldog vagyok, hogy ő a gyerekeim apja. Remélem sokaknak van a világon a legjobb apjuk.
...és sajnos nem szentek. A jó részét vegighallgqttam.
10+ évesen inkább nem mentem haza, vagy otthon édességet ettem, amíg a szüleim veszekedtek.
Otthon várni semmiképp nem jó, de 40 fölött kuka?
10-14 évesen ezt gondoltam én is, mert nem láttam dóm mindent.
Az emberek szeretet akarnak mindig.
Szóval ha én csúnya és ...szhatatlan leszek nekem m3g mindig lesz pár k éves szavam.
Persze, minden szentnek maga felé hajlik a keze 😀
Az úgy teljesen rendben van.
Foggosegbol függőségbe?
Az alkohol helyett a futas muxik, ha elhatározás, de a pénz nem elhatározás kérdése.
Költözni egy random pasihoz?
Először is leszogeznem egy legjobb van a világon, ez az az enyém.
Az én apám volt szar férj, majdnem elváltak a negyedik tesom születése előtt, és kb. 5 éve 60 kornyken. Már megegyeztek a lakást ház ügyében.... De együtt vannak.
Most már 1,5 éve nem láttam anyám, de úgy készül a találkozásra, mint egy csitri.
Amikor unokazik meg néha olyan mint mikor mi voltunk gyerekek.
További ajánlott fórumok:
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Szerelem, adósság, előrelépés... Ti szóvá tennétek a helyemben?
- Mit tennétek a helyemben a nagylányommal kapcsolatban?
- Ti mit tennétek a helyemben, ha a párotok nagymamája így viselkedne veletek?
- Ti mit tennétek az én helyemben?
- Mit tennétek a helyemben most?