Mit tehettem volna, hogy ne fázzak meg? (beszélgetés)
Peteérés csúcsáról én azt gondoltam, hogy az a fogantatásra legjobb időszak, és esetleg akciózni kellett kimenni a susnyásba a kedvessel:-)
Egyébként meg egy betétcsere idejéig nem fázik meg valaki. Az lehetett a gond, ha egyébként a kocsiban is nagyon hideg volt, és hosszabb ideig volt hidegben a fórum indító.
Életem egyetlen, véres vizeletig fajuló megfázását a Margit sziget egy padján szedtem össze egy romantikus randevún az első igazi szerelmemmel, pedig ott még ruha is volt rajtam:-) Egyébként meg kimehetnék mondjuk meztelenül is az erkélyre mínusz öt fokban 2-3 percre, nem kottyanna meg.
Hát szerintem felesleges már ezen agyalni hogy mit tehettél
volna, ami megtörtént az megtörtént. Meg ez talán nem egy olyan szituáció amibe gyakran kerül az ember, hogy fel kelljen készülni legközelebbre.
Sapka ,sál, kesztyű.
Másképp:)) a bokorba kiruccanástól nem "fáztál" meg,viszont jól áthűltél ! Mit tehettél volna??Ha nem volt nálad ruházat ,semmit!
Max fel-alá futkorászhattál volna hogy ne hűlj le:)
Szerintem nem lehet.
Mik a panaszaid?
Felfázni és megfázni is fertőzéssel lehet, attól nem, ha fél percre megfújta a meztelen popidat a szél.
Véletlen egybeesés a susnyással.
Tegnap este (-10 fok) lerobbantunk a nagy semmi közepén. Se légkondi se semmi nem működött a kocsiban. Némi "bikázás" után kiderült (nem jött be), autómentőt kell hívni.
Mivel sajnos pont most van peteérésem csúcsa, muszáj volt a "susnyásba" kimennem betétet cserélni. Vélhetőleg ekkor fáztam meg. Bár a kocsiban sem tudom mi lett volna mert ott sem volt meleg. Na meg hát a maszatolás...
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, hogy azok a férfiak hagyják ott egy másik nőért a feleségüket akikről soha senki nem gondolta volna?
- Egyik napról a másikra 16 év után elhagyott a párom úgy, hogy a 3. babát várom, akit ő szeretett volna...
- Voltál már úgy, hogy rád jött a nevetés ott, ahol nem kellett volna?
- Anyukák ti hogy reagáltatok volna a helyemben?
- Egykék, szerettetek volna testvért, vagy jó úgy ahogy van?
- Mit tehettem amiért a "plátói" szerelmem fél éve nem beszél velem.