Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá! (beszélgetés)
Biztosan nem szerelemből tetted:))
A nőknél nem működik az objektív ,átgondolt döntés,nagyon az érzelmeik befolyása alatt álnak,ami nem rossz dolog,csak akkor ha nincs is mögötte valódi érzelem(szerelem),csak másfajta ragaszkodás.
Lillkó??????????
Nyuszogó = Lillkó
Nem mindegy hogy , mifele a problema ! ?
24-evessen , fuggetlenul,gyerek nelkul elötted az az elet !!! Es igen , en a lany helyeben ezt nem vallalnam ! Ezert irtam elözöleg szemelyessen a topikinditonak hogy , nagyon szeretheti a pasit ! ? Mert mas szituban szubjektivan merne fel a helyzetet es NEM keresne a problemat !
Es igen , en is voltam hasonlo helyzetben mikor szoloban voltam ! Szimpatikus ,egyedul allo apuka erdeklödött szereny szemelyem irant es hat ,megköszöntem az erdeklödest nagyon hatarozottan.....DDD
Naná,persze ,hogy írtam szépeket,de ha jobban elolvasod,akkor a véleményem nem változott és a tanácsaim sem.
Én nem gondolom,hogy a lány ellen lettem volna valamelyik hsz-emben is.
Legközelebb kissé visszafogottabban fogalmazz, ugyanis nem tudom, hogy 2 hsz-omból hogyan sikerült leszűrnöd, hogy
ad 1. én tökéletesnek tartom magam
ad 2. mindenben találok hibát.
Maximum az általad leírtakban (az pedig,messze nem minden, légy szerényebb! ;)) ) találtam igen sok hibát. Azt viszont bárki megtalálhatja benne, aki végighallgatott 2 félévet bármelyik jogi karon.
A tökéletességemen meg nem vitatkozom, én is örülök, hogy tökéletes vagyok, szuper dolog! ;DD
Örülök hogy te tökéletes vagy s mindenben találsz hibát!Gratulálok!
Amugy ma fél 3 ra kell mennem!
További jó kötekedést!!
Have a nice,day!Bye-bye!
Nem, én eddig is olvastam folyamatosan a topik indulása óta, néha már el is indult a kezem a billentyűzet felé, de még mindig sikerült visszafognom magam. ;DDDDD
De ez a sok, se füle, se farka marhaság kiverte a biztosítékot...
Igen fejlett képzelőerőm van, de ez minden képzeletet felülmúl. ;DDD
Annyi hülyeséget írtál, hogy az, aki csak egyetlen évet eltölt egy jogi karon, ennek a századrészért sem írná le.
Pl. nincs jogi törvénykönyv (van Polgári, meg Büntető, aztán kifújt), a családjogi perekben nincs ügyész, vannak esetek, amikor a bíró nem kizárólagosan egyedül, hanem ülnökök közreműködésével dönt, stb. -csak hogy néhány alapvetőt mondjak.
Ja, és nem szoktak "ügyvéd hallgatóként" végezni. Gyakornoknak hívják...
Nana:))))
Olvass vissza ,úgy robbantál be ,mint egy bomba:DDDD
További ajánlott fórumok:
- Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában?
- Milyen filmet láttál ma / mostanában?
- Mit olvasol/olvastál mostanában? - Könyvajánlatok
- Kedvenc zeném mostanában
- Akik mostanában kezdtek bele a babaprojektbe
- Van egy nagy dieffenbachiám, és mostanában sorban dobja el az alsó leveleit, miután azok megsárgulnak, a felsőknek semmi baja, mit tehetnék?