Mit tehetek, ha a társasházunkban megtagadják az iratok megtekintését? (tudásbázis)
4. l_kiss (válaszként erre: 3. - @IviBaba@)
2010. nov. 10. 09:49
Hol jelenthetem fel?
A régi kk a Közgyűlésnek adta át, amit a közgyűlésen jelen levő tulajdonosok aláírásukkal hitelesítettek.
Új kk megválasztásáig megőrzésre magukhoz vették.
Én nem voltam jelen ezen a közgyűlésen.
3. @IviBaba@ (válaszként erre: 1. - L_kiss)
2010. nov. 10. 09:40
feljeletheted hogy nem tartja be kötelezettségeit sztem,de jobban utána lehet járni a dolognak,biztosan van valami papírod a társasházi szerződésekről,és a közösképviselő jogairól...nem? nálunk szavazás után lett új kk válaztva. Hogy került hozzájuk a papír? a régi kk miért adta oda? ez fura
2. 82499f2528
2010. nov. 10. 09:40
Van biztos nálatok is Társasház kezelő iroda vagy hasonló!Esetleg polg.mesteri hivatal...!
1. l_kiss
2010. nov. 10. 09:32
A társasházunkban 15 évi közös képviselet után (mert egy újgazdag család folyamatosan piszkálta) lemondott a közös képviselő.
Azóta ez a család, minden jogi felhatalmazás nélkül magához vette a társasház iratait, és folyamatosan megtagadja azt a törvény adta jogomat, hogy beletekinthessek és másolatot készíthessek a dokumentumokról.
Miután bíróság elé szeretném e családot citálni, ezért ezen iratokra (másolataira) mindenképp szükség lenne.
Mit lehet ilyenkor tenni?!
További ajánlott fórumok:
- Létezik hogy a pap megtagadja a keresztelést?
- Zajongás(gyermekek által) egy társasházban
- Akik társasházban laknak és zenészek
- Mit tennétek, ha a társasház alatt ahol laktok egy pékség lenne és nem lehet szellőztetni tőle annyira büdös?
- Ha sürgősen megoldás szükséges a társasházban, mit és hogyan lehet tenni?
- Közös udvarú társasházi lakásban lakni