Mit tegyünk?!! (beszélgetés)
ha csak egy hete folynak a viták és féltékenység arra a "barátnőre", az lehet a vetélés, a csalódottság miatt simán. valószínűleg sokkal jobbat tenne a kapcsolatnak, ha kedvességgel próbálnál közeledni most hozzá, nem hisztérikusan, akkor talán ő is viszonozná ezt :)
de ha régebb óta vannak problémák, és úgy érzed, szakítanál, akkor érdemes lenne átgondolnod, milyen lenne nélküle. a vitákat akkor is be kéne fejezni, mert az csak ront mindenen. egyáltalán min vitáztok ennyit? miért nincs rajtad sapka? :)
Azt csak ő tudja eldönteni hogyan tovább! Végül is az ő élete!
És persze nem szeretek kotnyeleskedni, és negatív tanácsokat osztogatni mások párkapcsolatában.
Dehogynem. Tudod, csakmagad előtt is titkolod.
Ne félj!
Az élet mindnig megy tovább! Ha akarod, ha nem.
Te választasz. Ha nem választasz, akkor azt választod, hogy maradsz ebben a posványban' (bocsánat), és szenvedsz.
Pedig lehetnél boldog is, de talán nem vele.
Ó Sárika!
Befigyelted! :DDD
Amúgy meg rugózz csak!
Szólj, ha végeztél!
Mostanában vitáztak sokat! Ezt írta! :o)
I'm very sorry! :o))
" Mostanában nagyon sokat vitatkozunk. Az egyik falu beli csajjal( akit én is ismerek barátok is voltunk) el kezdett beszélni hónapok óta. De ő állítja,hogy csak barátok,de látom a beszélgetésből,hogy pl a csaj többet akar. El akartam költözni nem enged mert szeret.MINDENNAP a nagy viták vannak, az a baj hogy annyira ragaszkodunk egymáshoz szerintem,hogy nem merjük lezárni. "
Ezt a fórumindító írta.
Ha hónapok óta zavarja, hogy azzal a csajjal beszél, akkor akárhogy is próbálnám polírozni, sokkal több, mint 3 nap...
Szóval?
Én csak realista vagyok.
Amúgy meg nem tudsz meggyőzni.
I'm sorry!
:o) Csak azt ne írd, hogy te soha nem vitáztál még a pároddal, mert azt én sem hinném el!
Szegény fickónak pedig csak annyi a bűne, hogy szóba állt egy nővel... :o)
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Egy kóbor anyamacska nálunk szülte meg a kicsinyeit. Mit tegyünk?
- Szellem a házban, mit tegyünk?
- Mit tegyünk, ha a gyermek lázas?
- Mit tegyünk a felettünk lakókkal, két gyerekük van éjjel-nappal örjöngenek?
- Anyósék velünk akarnak költözni, mit tegyünk?