Mit tegyek, túl türelmetlen vagyok, és túl sokat agyalok anyagi javak miatt? (tudásbázis)
Feltéve, hogy nem vágnám az első héten belül a falhoz (amit nagy önfegyelemmel meg tudok tenni, ez tapasztalat: egy hétig hajlandó voltam próbálni egy okost) - én egyszerűen nem használnám ki.
Ha naponta mászkálnék és tömegközlekednék, akkor talán jó lenne, ha meg tudnám nézni a mailjeimet, de másra akkor sem kellene.
Egy autósboltba mentem be kütyüt venni az izêhez. ;)
Kb egy 30 as pali szolgált ki. És nincsen telefonja 6 éve. Semmilyen. Nyomógombos se. Neki nem kell. :)
Ez változó. Szolgáltatótól is függ, vagy csak besétálsz egy Apple boltba, vagy ahol kapni.
Sacc 60.000- 490.000-ig
Nálunk a családban van vagy 5 androidos telefon.Huawei,Samsung.
Középkategóriásak.Egyiket se tudom kezelni.Úgyhogy én maradok ennél,de én beérem a “kiöregedett “darabbal😁
2 éve? Vàó, az már nagy szó!
😃😃😃😃😃
Egy fokkal sem jobb, csak divat, státusz-szimbólum, azért olyan drága, azt fizettetik meg.
Semmivel sem tud többet v. jobbat, nem tartósabb, stb.
További ajánlott fórumok:
- Kezdődik, munkanélküli vagyok, leendő anyós türelmetlen..
- Lassan három éves lesz a kislányom és sajnos egyre türelmetlenebb vagyok vele ami iszonyatos lelki teher számomra. Mit tehetnék?
- Várnátok? Türelmetlen vagyok?
- 4 éves kislányommal sajnos sokszor nagyon türelmetle vagyok, kiabálok vele
- Ki vagyok fáradva, minden idegesít, türelmetlen vagyok, stresszes vagyok állandóan. Milyen vitamin segíthetne rajtam?
- Nagyon türelmetlen ember vagyok.