Mit tegyek, javítani szeretnék a mostani lelkiállapotomon? (tudásbázis)
Sziasztok,
Úgy látom ez téma átment a pajzsmirigy témára, pedig eredetileg más témából indult.
Én meg azt látom, hogy folyton bedepizek, mindig minden évben van valami, amire úgy gondolom, h életem legrosszabb döntése volt és ezzel elcsesztem az életem.
Minden évben erősödik, és már látom magam kívülről és tudom, h mivel rontom el, a rossz gondolkodási móddal, de nem tudom mivel kéne helyettesíteni.
Pl tudok 2-3 nagyon rossz hiedelmemről mégsem tudok ellenük tenni semmit.
Még durván önromboló gondolataim nincsenek, de a legnagyobb hibám, h mindig mindenért magamat hibáztatom és nem tudok magamnak megbocsátani.Kéne valaki aki ingyen segít, mert pszichiáternél is jártam már, de nem sok sikerrel.
Van valakinek olyan ismerőse, aki ingyen segítene? Mondjuk pont szüksége van egy alanyra, akin gyakorolna pár módszerrel, amit most tanul.
Pl szívesen járnék olyanhoz, aki ismeri a faster EFT-t és felváltva gyakorolnánk egymáson mondjuk skypon, v ha véletlenül közel lakik személyesen.
bármikor és bármennyit csak alacsonyak legyenek"
Bizonyára nem.
De értekezzél Norbival, ő az eredményes alkalmazója
Nekem is göböm volt, az első évben forró (akkor minden szép volt és jó) a második évben viszont hideggé alakult és elkezdett csúnyán nőni. Akkor kezdődtek a problémák, alulműködést okozott, nyomta a nyelőcsövemet, állandóan biopsziára küldtek mert rákgyanús volt. Meghíztam, vizesedtem, nem volt memóriám, menstruációs zavarok, puffadt fej, végtagok. Borzasztó volt mégsem voltam depressziós. Viszont műtét után egy csomó gondom megoldódott, mégis egyre mélyebbre süllyedtem.. Tuti összefügg a két dolog.
Kíváncsi vagyok Neked mekkora és mennyi izotópot fog felvenni. Remélem nem fogsz úgy járni mint én. Neked mik a panaszaid?
Hú ha valaki ezt a diétát el tudná nekem küldeni, nagyon hálás lennék. Fészen nem vagyok fent :(
Ja, az volt!
Ott magyarázta Norbi hogy s mint az egyik és a másik diéta
Tehát nem mindegy milyen a diéta
Tudom van a Hoxán pajzsmirigyes topik, de hogy is volt ezzel a memóriával?
Én most megyek pm. izotóp vizsgálatra, illetve valami bög van rajta
Ugyanakkor meg a napokban mutattak egy csajt pm. probléma, 160 kg volt.
Felvette a kapcoslatot Norbival, aki összeállitott neki egy diétát
Egy év alatt 100kg-ot fogyott
Norbi elmondta, nem éhezni kell mint egy normális fogyókúrán, hanem olyan ételeket kell enni ami valami oylan hormonokat serkent, amit egy másik fajta diéta meg éppen növel
Erre a részletekre nem emlékszem, de a lényeg, azt mondta a pm. probléma ellenére is lehet fogyni azzal a diétával
A csajra nem lehetett ráismerni egy év után!
Bizonyára a fészbukon megtalálhatod, vagy őt vagy Rubint Rékát és fog tanácsot adni
1 cm-rel vagyok nálad magasabb és kb. egy kilóval könnyebb. Lassan már egy éve, hogy étrend átalakítással és tornával fogyiba kezdtem, mert a térdeimnek és repedt gerincemnek sok volt a 80,5kg. Igaz, nekem nincs hormonális problémám.
További sok sikert és remélem kisduna is tud segíteni!
Szia Caterina,
Valóban óriási dolog, hogy a memóriám visszatért, ennek nagyon örülök. Sőt a menstruációm is helyre állt, meg a vizesedés is. Eddig 15 kilót híztam (58 voltam, most 72 körül, 169 cm), lassan annyi vagyok, mint a 9. hónapban a terhességem alatt.. Elővehetném a terhes ruháimat :)
A családomnak hálás vagyok, mert soksok türelemmel vannak felém, kitartanak mellettem, elviselik a hülyeségeimet, segítenek ha nagyon el vagyok kenődve. Mellettem állnak és össze tehetem a két kezem, hogy ilyen emberek vesznek körül. A depressziómra szerintem rájátszik a pajzsmirigyem is, hiszen műtét óta tapasztalom ezt a jelenséget. Pedig már előtte fél évvel híztam meg.
Most 2 hete szedek PM gyógyszert - hormont. Remélem az majd rásegít a fogyásra, meg a lelkiállapotom javítására is.
Köszönöm a bátorító sorokat, illetve Kisduna ajánlását, fel fogom keresni :)
További ajánlott fórumok:
- Mai lelkiállapotom és az oka
- Rosszul lerakott járólapot ki lehet javítani?
- A hiperaktív gyermek - Lelkiállapotok
- Két fiam van, a nagyobb nem közös a mostani párommal. Különbséget tesz (érzelmileg), amit egyre nehezebben viselek. Mit tegyek?
- Soha többet NEM... fejezd be a mondatot a mostani lelkiállapotod szerint :)
- Mi tegyek ha a hajam mostani színe nem tetszik?