Mit tegyek, hogy fiatalon ne legyek ennyire sóher? (beszélgetős fórum)
Hm,köszi,akkor jövőhéten visszabattyogok és megérdeklődőm újra,hátha egy másik ablaknál mást mondanak:)
Fórumindító a hozzászólások alapján mit gondolsz,fogsz változtatni,vagy továbbra se költesz semmire?:)
Egy másik bank kalkulátora szerint 1 évre
Kamatperiódus: 2012.01.20 - 2013.01.21
Éves kamat: 8.5%
Kamatösszeg: 85.466 HUF
Kamatadó: 13.675 HUF
Kifizetendő kamatösszeg: 71.791 HUF
Hát nem tudom,bementem,és megkérdeztem aki ott ült a székben a helyén:)Még papírt is vett elő,amin megnézte h mennyi és kiszámolta nekem:)
Nem igazán tudom mennyi,amit te mondasz.
Van egy Arany Múzeum nevű kiállítás a Kogart mellett. Egy Ázsia-kutató összegyűjtött műtárgyaiból van egy kiállítás, állítólag nívós. Kíváncsian várom :-)
Az OTP-s kontaktod erősen beüthette a fejét, az akciós lekötéseik az alapkamat környékén mozognak.
Jah a céges buli más:)
Milyen kiállításra mész?
Nah ez a lekötés is,egyik nap érdeklődtem az otp-be kíváncsiságból,1 millára 2 évre 12 ezret adnak,hát ezért nem érdemes lekötni.
Céges buli volt, ami 2-kor kezdődött..., amolyan elmaradt téli buli, amit most pótoltak be. Ma az alkoholt szippantottam be, holnap pedig a kultúrát, ha Isten is megsegít.
Én még nem bizonytalanodtam el a lekötéseket illetően, remélem, nem fogok tévedni...
Fórumindítónak írtam.De örülök,hogy mész kiállításra,de milyen buli az aminek 10kor vége van?:)
Lehet h régimódi vagyok,de nem érzem biztonságosnak a bankot sem,ott meg az állam tudja ellopni.
Nekem az volt,hogy igenis költsem el,és élvezzem az életet.Persze nem úgy h élj a mának..mert mindenre gondolni kell,most is gyűjtök és teszek félre,de meg is engedem magamnak dolgokat,ne az legyen ha bármi történik velem,azt mondjam hova nem csináltam semmit,nem voltam sehol,nincsenek élményeim,mert gyűjtöttem.Akkor cseszhetem,egyedül az emlékeinket nem tudják elvenni tőlünk(csak az amnézia:) )
Azóta se tartom bankban a pénzem:)
"Ne sajnáld olyan dolgokra amik érdekelnek.Mi értelme élni,dolgozni,ha nem élvezzük ki amiért megdolgoztunk.Fogd magad és menj el havi 1szer moziba vagy színházba vagy bulizni,tűzz ki valamit minden alkalomra."
Ezt nekem válaszoltad? Köszönöm, de én pl. holnap egy kiállításra megyek (Andrássy út 110.), és kb. 20 perce értem haza egy buliból. Szóval nem panaszkodhatom...
Doloresnek pedig teljesen igaza van: a nem használt pénznek bankban a helye!
Átérzem a helyzeted, aki ellopta a pénzt, költse arra, amire megérdemli!
Cigis sztoridra,nah engem pont egy ilyen változtatott meg.Én is gyűjtögettem,nem mentem színházba,de otthon elkértem az árát,félretettem a heti koleszpénzem,ami kajára kaptam,összegyűjtöttem 150ezret így,heti 1000-1500ökből.Aztán egyik barátnőm ellopta a saját szobámból..sose derült ki ki volt..akkor napokig sírtam h ezért vontam meg magamtól mindent 2-3 évig?Azóta se szeretek sok pénzt kiadni,de pl ruhára bármennyit költök,az a mániám.
Ne sajnáld olyan dolgokra amik érdekelnek.Mi értelme élni,dolgozni,ha nem élvezzük ki amiért megdolgoztunk.Fogd magad és menj el havi 1szer moziba vagy színházba vagy bulizni,tűzz ki valamit minden alkalomra.
Nem biztos, hogy furcsa. Ahogy gyakran hallani: erős dohányosok gyerekei között sok olyan akad, akik soha ki sem próbálják a cigit.
Lehet, hogy láttad, ahogy kifolyik a pénz a kezükből, mégsem láttál eget rengető változást az életszínvonal tekintetében.
Ne mááá hogy az utcán elkérik a személyidet! :DD
Ebből én kimaradtam! :D
További ajánlott fórumok:
- 7 éve járunk, szeretnék esküvőt, de a barátom nem, csak összeköltözés után, valamikor. Mit tegyek, ha ennyire elutasító?
- Fiatalon rossz házasság. mit tegyek?
- Mit tegyek, hogy ne aggódjak mindig ennyire?
- Elkeserítő, hogy viszonylag fiatalon ennyire rossz a...
- Mit tegyek, hogy ne zárkózzon be ennyire a kislányom?
- Ha fiatalon jön össze két ember, mennyire válószínű, hogy együtt maradnak?