Mit tegyek ha féltékeny vagyok? (beszélgetés)
K:(...)
V: Pff...Ülj le egy csöndes sarokba...
Helyes:DDDD
A másik pedig:
Nem minden nőci akarja a pasidat. Sőt, vannak egészen normális nénik is, akik más felségterületére nem lépnek be:DDD
Na mégegyszer:)))
Köszönök mindet:)))
Köszönöm mindent:)
Most rohanok, de még jövök.
És, ha nyafognék, nyugodtam rúgjatok fenékbe!!!:))
Kisdobos becsület szavamra ígérem, hogy nem:D
Legalábbis azon leszek, hogy kiöljen magamból:)
Na látod:DD Igy van ez.
Leszel még féltékeny?:DDD
Dehogynem:)))
Pont a párom mondta az egyik nap a metrón utazva, hogy: "Héééé! Téged gúvadt szemmel bámulnak a férfiak, engem meg írigykedve néznek!"
Az volt a vicces, hogy én ebből semmit nem vettem észre.:)
Valahogy én úgy vagyok ezzel, hogy: "Van a szerelmem a FÉRFI, és vannak a többiek, nők, férfiak, gyerekek, vegyesen:)"
Ha te szeretsz, akkor ugyan észreveszed a jelentkezőket, de .....semmit nem foglalkoztat, hogy ki mit gondol rólad az ellenkező nem-től.
Nem igy van?:DDD
Nem vagyok én drága:DDD
Igérd meg, hogy kukázod magadból a féltékenységet:)
Ha valakit eltudnak vinni-szoktam volt mondani-azt vigyék gyorsiramban:DDDD
Hát igen, ha az ember otthon, a párjától megkapja a visszajelzéseket, akkor ezt nem más férfiaktól akarjuk megkapni.
Lassan megvilágosodom:D
De Drága vagy!
Köszönöm:)
"Értem én. Lehet kívülről szép az alma, ha belülről rohadt. "
pontosan:)
"Én nem látok magamban semmi extrát, mások látnak."
Erre voltam kíváncsi, hogy ezt leírod-e:DDDD
És mivel leirtad, igy nem vagy egy elveszett emberke:DDDDDD
"Egyszer az életben igazán szeretnek, és én is igazán szerelmes vagyok.
És igen, félek, hogy ezt elveszik tőlem..."
Akkor éld meg a pillanatot, ne tervezz, ne félj semmit, hanem szeresd őt:DD úgy mert sosem tudhatod mikor tűnik el.... ha igy élsz, és kizárod a külső dolgokat, hidd el mind az a boldogság és szeretet ami ér téged, egy egész életre elég:)
Dehogynem... Értelek!
A férje elhagyta, mert elviselhetetlen(férjem mondta) -ekkor kapaszkodott a páromba- majd felszedett valami pasit, akivel közösen nevelte a gyerekeket, (2gyerkőce van) de már ezzel a férfival sem kerek minden.
Értem én. Lehet kívülről szép az alma, ha belülről rohadt.
Őszinte vagyok!
Valószínűleg komlexusaim vannak, ez tény.
Ugyan nem vagyok cicababa, de szeretnek a férfiak.
Csak egyszerűen nem tudom magammal megértetni, hogy nem minden a külső. Én nem látok magamban semmi extrát, mások látnak.
Nem tudom, hogy értesz-e.:)
Egyszer az életben igazán szeretnek, és én is igazán szerelmes vagyok.
És igen, félek, hogy ezt elveszik tőlem...
Ha élne a jó adottságaival, akkor nem "közszemlére" és a "köz"-re bocsájtaná a dolgait.
Nem érted?
És igen, ez bosszant.:)
Hogy a férfiak nem látnak az orruknál tovább:D
Ezt én is így látom, érzem.
Adott egy nő, aki jó adottságokkal rendelkezik, ezzel él is (visszaél) és jól használja a nőiességét.
Én ennyit látok ebből a nőből. Többet nem.
Ennek ellénére úgy érzem, hogy valamiért hatalmas a vonzereje, mert jól manipulálja a férfiakat, és eléri, hogy rajongásuk tárgya legyen.
Ez amiről te beszélsz ez nem jelent semmit..Semmit az ég világon, mert ha ilyen jó nő lenne, akkor a pasik inkább pont háttérbe vonulnának, mert nem mernének közelíteni:DDD
Az nem jó nő akit 1-2x megk... és dobbantanak mellőle.
Igen, itt vagyok én is.:)
Nem tudom, hogy Őt mennyire szerette, és engem mennyire szeret..
Azt viszont tudom, hogy fényévekkel többet kapott eddig tőlem, mint tőle bármikor:)
Basszus, valóban nem tudom:)
Szinte semmit nem tudok arról a nőről. Azt tudom, hogy gyönyörű, és amikor egy férfi bemegy a céghez -legyen az bármilyen korú is- nem tudja, hogy hol van a kijárat, mert úgy megszédíti őket.
Az, hogy milyen a lelke, nem tudom:)
Ha Neked erre is van egy "megoldásod" örömmel veszem:)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek van okom a féltékenységre? Mit tegyek?
- Féltékeny vagyok nagyon a barátomra, tesztelem...
- Féltékeny vagyok a párom volt férjére
- Féltékeny vagyok! Jogosan?
- Mit tegyek, még csak ismerkedési fázisban vagyunk, mégis minden nőre féltékeny vagyok?
- Mit tegyek, ha kívülről magabiztosnak és nagyviláginak tűnök, de nem vagyok az? Lehet ezért vagyok féltékeny?