Mit tegyek, ha csal a férjem? (beszélgetés)
Csak tudnám, egyáltalán mit szerettél/szeretsz egy ilyen férfin? Ivott, most nőzik, az ágyban sem jó...
Érthetetlen számomra, miért is mentél hozzá, ill. szültél neki ennyi gyereket.
Erről a "Mostmár elég" című film jut az eszembe.
Ne a saját házat nézd,hanem azt,hogy boldog légy.Ez egy hatalmas lelki trauma,nem is tudom elképzelni,hogy bírod elviselni.
Lehet látja rajtad,hogy oké bármit megtehet,mert nem fogsz tenni semmit.
De igenis lépni kell.Ez lelki terror,unodorító...
Kitartást neked!
Gondolj magadra és a gyerekeidre ne erre a féregre...
Az állam sz@rt se ad !
20000 ft-ért dolgozzon és még a gyerekeket is elhanyagolod.
Mindenre van megoldás....na persze.
" A rózsadombról könnyű osztani az észt, hogy nincs cigánykérdés"
Ez egy idézet és azt jelenti, hogy ha nem te éled át, könnyű okosnak lenni.
Már nagyok és önnállóak....na pont ez az.
Az "átkosban" könnyebb volt felnevelni 3-5-7 gyereket.
Szted ki vesz fel ha tudja 3 kiskorú gyereked van??
Látod-látod!! A 20 ezer már nem is pénz ugye? Félévig alkalmaznak..aztán újból vissza vesznek!!!
Tessék kialakítani olyan ismerős kört ahol tudtok egymás gyerekeire vigyázni!! Minden megoldható! Csak kényelmesebb várni a postást és sírni!
Bármit mondanak is ..az állam tényleg sokat ad,néha épp oda ahol nem is tolerálják,csak várják!!
Lépj! Özvegyen ,gyesen képeztem magam,és falun laktam egy ideig.
Zarat cserelni, cuccot kirakni es ennyi.
Vagy?
Magadat jobban kellene szeretned, mint ot.
Falun is van önkormányzat!! Bemész és elmondod a helyzeted. Bár ha kis faluban laksz akkor ez lehet előny és hátrány is...ugyanis valószínű ismernek.
Pont az a legnagyobb gond,hogy már 3 éves kortól kereshetted volna a munkalehetőséget-de nem tetted. Gondolom.Bár a közmunka nem fizet túl sokat-de több a semminél.
Megkérdezhetem, hogy neked hány gyereked van? Persze, ha nem titok...
:-)
További ajánlott fórumok:
- Az első babánkat várom és közben a férjemnek viszonya van. Mit tegyek? Volt/van valaki ilyen helyzetben?
- A férjemet az édesanyja folyamatosan érzelmileg zsarolja, mert engem jobban szeret, mint őt, és ezt anyuka nem tudja elviselni. Mit tegyek?
- Mit tegyek? A férjem 7éve szeretőt tart!!
- Az én vércsoportom B Rh pos. a kisfiamé is az, volt férjemé 0, és azt mondja, hogy nem lehet az övé a gyerek, mit tegyek?
- A férjem egy társkereső oldalon regisztrált. De azért már nem ez lenne első csalódásom benne... Mit tegyek?
- Mit tegyek, ha a férjem veszélybe sodorja a családot?