Mit tegyek a barátommal? (tudásbázis)
Te lány!
Hol találkoztál vámpúrral?
Nem csak az apja arab, hanem ő is.
Ügyvezető igazgató meg akárki lehet.
Csak az ő apja arab és ugye mások "
Medveanyám, mondaná más
Mi az hogy más, rasszista teccik lenni?
És nem csak az apja arab hanem ő is
Fiatalka vagy még, nem olvastál elég balhét arab-európai nő kapcsolatrol. És hagyjuk hogy vannak kivételek, azok erősitik a szabályt
Mostanság elég sokat lehet olvasni, hallani az arab mentalitásrol. Ne csak főzöcske topikokat olvasgass
Ezzel a helyesírással ügyvezető-gazgató? Hááát...
Max, ha cináltál magadnak egy vállalkozást apuci pénzéből, nah ott lehetsz az atyaúristen is :P
Az az apja mániája.. jobbat akar neki orvost pl ..
nemértem.. ügyvezető igazgató vagyok.. jólkeresek szóval nemértem..
1. Vállald fel magad!
2. Lépj, ez a pasi sose lesz a férjed.
3. Mit számít ez 5 év múlva?
Ui.: csak ezért csináltál egy kamu reget? :S
majd lesz akit mindennél jobban szeretsz.
Kevés a jó olyan házasság ahol különböznek a kultúrák, persze van kivétel, de nálatok már most nem stimmelnek a dolgok és bizony náluk sokat ér apuka szava és sokat fog érni később is.
A barátommal már 8 hónapja együztvagyunk és az édesapja nem bír. Okot nem mond csak annyit hogy mert nem illünk össze...
Most az a helyzet aztmonta a fiának.. csak abban az esetben talizhat velem ha közbe ismerkedik más lányokkal és csakozgat.. az apjának aztmonta hogy jó de nekem monta hogy csak az apja miatt mondta... szerintetek mi a fenét csináljak. Nekem olyan mintha nem állna ki értem.. de aztmonta most csak így tud kiállni értem. És hogy niztak benne mert nem fog csajozni... nem tudom mit tegyek..
21 évesek vagyunk. Csak az ő apja arab és ugye mások
a szokások és korlátozza a fiut aki már fél tőle... segítsetek. Mit tennétek a helyembe.. válalnàtok tovább a kapcsolatot?.........segítsetejkkkkkkkkkkkkkkkķkkkkķkkkkkkķkkkkkkkkk ezt már nem bírommm pedig mindennèl jobban szeretem...............
További ajánlott fórumok:
- Most lesz az eljegyzésem karácsonykor. És a barátommal megbeszéltük, hogy milyen gyűrűm legyen. Melyiket választanátok?
- Minden éjjel a volt barátommal álmodok
- Holnap (szombat) találkozom a legjobb barátommal egy kávéra, akit a férjem nem kedvel...
- Ha nem élünk együtt a barátommal, találkozhatunk-e a mostani helyzetben?
- Együtt voltam a barátommal ma hajnalban, és sajnos figyelmetlenek voltunk, segítsetek, mit tegyek most?
- Drámai módon megszakadt a kapcsolatom egyik legjobb barátommal. Keressem vagy ne keressem?