A boogie-woogie is jó. Nekem a lindy-hop jött ki és megnéztem a kapcsolódó videót és nagyon tetszik. De rajtam van jópár kiló és anélkül se vagyok egy kis darab, úgyhogy ezek az akrobatikus elemek nem nekem valók... ciki így táncolni és egyébként is görcsös vagyok tánc-szempontból. Egyéniben a sztepp tetszett mindig nagyon.
Kitöltöttem a sima tesztet meg a zenei tesztet is. Ez utóbbi elsőre furi volt, de aztán belegondoltam, hogy tényleg számít, hogy olyan zenére táncoljak, ami tetszik.
Neked mi jött ki? És miért nem mersz még elmenni rá?
Itt a hoxán ajánlotta valaki a táncválasztó tesztet. Így beírod és megtalálod. Jó, mert nekem tényleg olyan tánc jött ki, ami teljesen passzol hozzám, más kérdés, hogy most még nem merek elmenni rá, de fent van a bakancslistámon.
Nagyon szeretek mozogni, és szeretnék megtanulni jól táncolni, de annyi féle tánc létezik - társastáncok, salsa, rock and roll, jazztánc, és még sorolhatnám... mi alapján válasszak? Honnan tudjam, melyiket fogom élvezni? Tudom, hogy mindenkinek más jön be, de bármi ötletet, tapasztalatot szívesen veszek :)
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.