Mit szóltok ezekhez a nevekhez?Létező személyekről van szó (beszélgetés)
én...én szerncsére 90 %-ban magyar vagyok.....igaz a nevem latin.....nekem nincs gyerekem de ha lenne-fiú-csak magyar nevet adnék neki.....
Hunor,Vajk,Nimród......ha lány lenne Germánt.....tetszenek a német nevek:)
Emma,Helga....de az Anna is tetszik olyan méltóság teljes...
Az én fiam Szebasztian,és szeretjük,mert illik hozzá!Még mindig jobb,mint egy 5555-ik Bence,vagy Máté,vagy Áron.Bár igaz,Jóska,vagy Pista is lehetett volna,az elég hétköznapi,és megfelelő a köznépnek:-)
Én igenis örülök neki,hogy végre szabadon lehet nevet választani.A magyarosabb formáról meg annyit,hogy ki a fene tiszta magyar ebben az országban?Senki.És a sok uncsi,hétköznapi név között elfér pár érdekesebb is.A másik meg az,hogy mindenkin van mit fikázni.
Még jó,hogy álnévvel vannak fent az emberek a hoxán,így nincs mit leszólni...
Rokonom rokona: Balatoni Napsugar
Egyik munkatarsam: Szarka Kalman -kakalman..
egy ismeros tanitono: Buzi Hilda (amikor a gyerekeket kerdezik/kerdeztek, es ki a tanito nenid? nem emrtek valaszolni, mert olyan csunya szo a neve.. :) )
Én egy hete hallottam egy nevet ami nálam fődíjas volt, azóta sem tértem még magamhoz, hogy hogy lehet ilyen nevet adni egy gyereknek.
KARAKÁN
Csak néhány szóban a Vanessza névről azoknak akik.........!
Származás: görög-angol
Használat: Angol területeken
Kiejtés: [vanessza]
Magyarul: Vanessza
Jelentése: pillangó
Népszerűség USA-ban: 2005-ben 79. helyen állt
Jonathan Swift irodalmi névalkotása.
Jah, és még eszembe jugott Valaki.
KOLOMPÁR NEBOJSZA - 25 - 30 év körüli fiatalember
A Jugó határ mellett lakik.
( remélem nem olvassa a hoxát )
Gilicze Vincze
Ozorai Bódog
Néhány évvel ezelőtt létező személyek voltak, idősebb korosztályból. ( ez kár volt ideirnom, nem is a legdivatosabb utóneveket viselik )
A húgom meg szociális munkás egy anyaotthonban...
Az egyik ügyfele tizenéves kamasz gyerekét Bíró Údónak hívják .... (Hiába, a Klinika korszak gyermeke)
De van egy hülye ismerősünk, aki Jevgenyíj-nek akarja nevezni a majdani gyerekét, mert azt lehet Genyának becézni... Reméljük, csak viccel!
Én ezt nem hiszem el!!!
Tutira nem százas a nőszemély...pfff
További ajánlott fórumok:
- Történelmi személyek - ABC-ben
- Ki Ő? /közismert személyek ABC-ben/
- Szólánc nevekből (írók, költők, tudósok, gondolkodók, történelmi személyek; magyar vagy egyetemes, teljes v. vezeték név)
- Bibliai személyek /megkötés nélkül
- Miért van az, hogy ha valaki indít egy fórumot, akkor egyes személyek a fórumindítóra támadnak egyből?
- Keresek interjúhoz olyan 60 és 80 év közötti személyeket, akik voltak úttörők!