Mit szóltok ehhez az arany cipőhöz? Mivel viselnétek? (beszélgetés)
Attól függ, hova mennél benne, én sima farmerrel fehér blúzzal/polóval is el tudom képzelni, egy jó, nem túl kihív arany fülbevalóval, arany színű órával, és szolíd sminkkel. De egy dögös csajos ruhával, semmiképp kihívóval, és túl színessel (pl. pirossal) semmiképp, csak én már egyéb feltűnő kiegészítőt nem vennék fel hozzá, itt ez az ékszer.
Ha ügyesen hordod, egyáltalán nem közönséges, hanem dögös...
Nekem tul csippolos, pedig 3 femes matt cipom van epp.
De ha neked ez a csillogos jon be, szerintem csillogos ovet es/vagy fulbevalot kelene venni hozza, a nadrag meg farmer, es valami puha esesu felso, leginkabb meregzoldben, vagy korall.
Sötétkék farmerrel ropogós fehér, állógalléros vászon blúzzal. Van egy nagyon hasonlóm, még a mintája is pont ilyen, de matt, bronzba hajló sötét arany.
Ha ruha, szerintem csak ilyen, és ehhez hasonló egyszerű jöhet szóba, smaragd zöldben, bordóban, sötétkékben.
Mivel viselném?
Erős fájdalommal.
Ők inkább ilyesmi cipőket hordanak:
Ha színház, vagy valami flancos állófogadás, hasonló program, akkor egy fekete kisestélyihez, de akkor ott a ruhán az öv is, ill. a kezedben a neszeszer (neszeszar!) is ugyanilyen legyen, mint kiegészítő.
Ha egy jachtos könnyű kis kirándulás, nagymintás könnyű nyári ruha, akkor oda, esetleg a ruha anyagából hozzá a széles karimájú kalap és arra egy szalagot ilyen színnel.
Nem írom le újból akkor, ezzel értek egyet,
manapság bármit és bármivel, mondjuk a táskában is felvillanhatna az arany.
További ajánlott fórumok:
- Közmondások, szólások, hasonlatok. Pl: Ki korán kel, aranyat lel. A tisztaság fél egészség. Bagoly mondja verébnek, hogy nagy fejü
- Ti hogy álltok a dekoltált ruhákhoz? Viselnétek dekoltált ruhát mondjuk, ha elmennétek a párotokkal? Vagy csak barátnőkkel vacsizni?
- Milyen színű nadrág illik egy narancssárga cipőhöz?
- Elég jó idő van már a balerina cipőhöz?
- Telitalpú alkalmi cipőhöz milyen nadrág illik?
- Kaptam egy WAM-M919-es pedált 4 db kapocsszerűséggel, mi kell még hozzá, hogy tudjam rögzíteni a cipőhöz?