Mit szóltok az 5 éves kisfiúnak szülői felügyeleti jogához? (beszélgetős fórum)
nem akartam bántani senkit,beszégettem, lolinna sem vette magára, rendben konkrétan másról szól a cím, de egy bszélgetés szerintem akkor érdekes, ah a főtéma szül egyéb érdekes kérdéseket is, amiben véleményt cserélhetünk.
De amennyibben ennyire zavar, ucssóra még válaszolok lolinnának.
rendben?
Nem pont személyesen engem bántottál ez nem igazán zavar,de ha valaki beírja a véleményét és látod mikor szült és neveli a gyermekét!Akkor nem kell össze keverni egy 14 szült 13 évesen felcsinált lánnyal nem tudodm ki ő,de ez a fórum teljesen másról szól nem tudom elolvastad a címét?
Nem kéne egymást bántani ezért kértem írj privibe!A vélemény fontos!De meggondolandó!
ismét kérdezem, hogy miért vetted magadra?
ráadásul a címzettnek sem sértésből írtam.
a besértődés helyett gondolkozz el, hogy egyátalán mi bajod az alábbi okfejtéssel?
értetted, amit írtam?
logikusan következett a megállapításom abból, amit fórumtárs állított, nem értem mi a gondod vele.
ő azt mondta, hogy 14 éves csitri ne akarja vissza a gyerekét, én erre azt írtam, hogy szerintem nem a kor határozza meg azt, hogy valaki gondoskodó anya, vagy nem.
Jelen esetben a nő nem azért nem volt jó anya, mert 14 évesen szült, hanem azért mert elhagyta a babáját.
Ezt bizonyíandón írtam neki azt, hogy Ő a mai mércével mérve szintén korán szült, de senki nem gondolja hogy ettől rossz anya lehetne bárki.
Ennyi.
Hogy jön ehhez az, hogy neked hány gyereked van, és hány évesen?
Pláne, milyen alapon írod azt, hogy ne írjak le bármit, mert te magadra veszed?
A kivetített illogkus érzékenységed nem az én problémám.
bocs, de szerintem ez a téma is idevág.
miért kéne priviben?
véleményt cserélünk.
Kérlek benneteket,hogy itt véleményere vagyok kíváncsi a többit intézzétek privibe!
köszönöm Juli
félreértesz, az, hogy valaki gondoskodó vagy nem gondoskodó anya nem a kor függvénye, maximum befolyásoló tényező, de nem döntő.
ennyi.
További ajánlott fórumok:
- Pofon egy két éves kisfiúnak...
- Óvodai ballagásra, írni/olvasni tudó, okos kisfiúnak mit vennél?
- Kizárólagos szülői felügyeleti jogot gyakorló anya vagyok
- Beteg kisfiúnak vérre van szüksége!
- Ha az apától megvonják a szülői felügyeleti jogot és az anyáé lesz a kizárólagos, akkor az érinti-e a tartásdíj fizetési kötelezettséget?
- Közös szülői felügyelet