Mit lehet tenni, ha a párom Rubik Ernőt szeretné díszvendégnek az esküvőnkre én pedig nem? (beszélgetés)
Nő a kérdező? Mert ha igen, akkor engedje, hogy RE legyen a díszvendég. Később fokozatosan úgyis átveszi az irányítást.
Ha férfi a kérdező, akkor nincs mit tenni... Az újasszony máris irányít...
Menj már!!!!!Az esküvőn a díszvendég maga az ifjú pár!
Legalább is normális helyeken így szokott lenni.😉 Nekem így volt,fiaim esküvőjén így volt és tuti,hogy másoknál is. Vagy jobban örülnél ha nem veletek foglalkozna a násznép? 😅
Igen, az.
Elég gagyik a témák...
:DDD
Trollnap van:)
Melyiket? A kockásat, vagy a szobrászt? Mert nem mindegy ám! Vagy van olyan Rubik Ernő is kevésbé közismert?
Esküvő előtt az van általában, hogy az emberek szeretik egymást. Ebből következik, hogy a problémákat meg tudják beszélni, és megoldják. Ha már most a hoxát kéritek ehhez segítségül, mi lesz később?😀
:D
Nem is tudom mit írjak, hogy méltó legyen a királyi párhoz
Aki nem tud kitűnni, az megpróbál feltűnni.
Így legalább a díszvendégre figyelnek és ti nyugodtan kuksolhattok a sarokban, még véget ér életetek nagy napja. Ennyit ér a párod, nem többet, hajtsd el a pi@ába, de rögvest.
jaj, hát egy hercegnő és egy királyfi házasodik össze, így teljesen evidens, hogy ott lesz egy díszvendég.
Gondolom az összes királyi család is részt vesz majd.
Nekem proli esküvőm, így szerencsére nem kellett ilyeneken gondolkodni.:DDDDD
Vasárnapinak jó lett volna, ha vársz pár percet.
Ernő bácsinak megterhelő már az éjjeli buláj. Te kit szerettél volna?
Mondd le az esküvőt.
Amúgy félve, de megkérdezem, minek egy esküvőre díszvendég?
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni a körömgomba ellen?
- Mit lehet tenni kancsalság ellen?:(
- Szűnni nem akaró nőgyógyászati megbetegedések/kórosan bő folyás, gyulladások, stb./ Mit lehet tenni, mikor már semmi nem segít?
- Ha vettünk egy lakást, de olyan sok a hitel, hogy nem bírjuk fizetni, mit lehet tenni?
- Túlzott stresszes izzadás! Mit lehet ellene tenni?
- Mi a legjobb megtakarítási forma, ha az esküvőnkre szeretnénk félretenni havi 50 ezret ?