Mit lehet tenni, ha a magas vérsejtsüllyedés okát góckutatással sem tudják kideríteni? (tudásbázis)
a sűlyedés lehet magas akkor is, ha vmi olyan gyógyszert szed az illető... nem túl specifikus érték. CRP és AST ami jobb lenne, ha lenne.
De így igaz, bizonyos autoimmun betegségek is megemelhetik a süpit (amikor éppen a subja van), de akkor is mutatná a CRP értéke is, h vmi van odabent, ami nincs rendben.
manapság a süllyedés értékét már elavultnak tartják, sokkal inkább a CRP értéket veszik figyelembe
Lehet, hogy autoimmun irányban kellene tovább nézelődni.
Több, mint 10 éve én is átestem egy góckutatáson - reumás ízületi gyulladásom alakult ki 20 éves koromban -, de sehol semmit nem találtak, a betegségem megmaradt, de már évek óta nem is foglalkoznak vele, hogy mitől lehet.
Mondjuk valami alternatív módszer esetleg engem is érdekelne, hátha még ki lehet deríteni valamit.
Akár egy idült begyulladt fogtól is lehet;
a sokizületi gyulladástól is...
a góckutatás akár több hétig is eltarthat.
Nem inkább fehérvérsejt-süllyedés?
Mert vörösvértest-süllyedés egészen más...
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet kideríteni a telefonos zaklató kilétét?
- Hogyan tudnám kideríteni, hogy hazudik-e a pasim vagy sem?
- Hogyan tudnám kideríteni, hogy milyen hardverekből áll egy számítógép, ha nincs monitor?
- Hogyan lehetne kideríteni, hogy valaki miért tart sok kutyát, eldugva egy erdő szélén? Szerintünk nem épp jó szándékkal vannak tartva....
- Hol lehet ingyenesen kideríteni hogy mi az aszcendensem?
- Hogyan lehet kideríteni valakinek a nevét?