Mit lehet tenni bagolyhuhogás ellen? (tudásbázis)
no, jól van akkor :).
Nálunk is élnek baglyok, engem nem zavar. huhuhuhuúúúúúúúúúúúúúúú :)
nincs itt semmilyen off :D.
De most nem azért, egy csodálatos bagolyhuhogás kit zavarhat? :)
Megyek is gyakorolni:DDDDD, sirály pajtás:).
Na én aztán nem félek ,felőlem huhoghatsz,legfeljebb elorozom a zsákmányodat:DDD
Na majd kapunk az offért!:)
ne sirályozz itt a bagolytanyán :DDD huhhhhhhhuuuu
na igen, a hangszálaimat edzettem :P
Pedig így van. A környezetem nagyon jól szórakozik rajtam ilyenkor:))))
Volt, hogy áthívtam a barátnőmet karfiolt pucolni, mert úgy láttam valami megmozdult benne. Mindenki dolgozott a férjem is, a bátyám is, a sógornőm is, így bezárkóztam a szobába és felhívtam, hogy a barátnőmet, hogy karfiolt pucoltam és mintha mozgott volna benne valami, de egyedül vagyok itthon, bezárkózva az egyik szobába. Csak annyit kérdezett, hogy menjek? És jött, és megpucolta a karfiolt, és fogta és a szemetet is kivitte a lakásból:))))
"Evekkel ezelott az ablakom elott kozvetlenul levo fenyofan egy hatalmas kuvik kb.egy hetig ult.
Utana halaleset tortent a csaladban."
Kérlek, válaszolj: hány olyan haláleset történt már, csak a te megszületésed óta a családodban, amikor NEM volt halló vagy látótávolságon belül semmilyen kuvik?!
feltűnt néhány patkány a környéken... na, jól nézünk ki, ez már a vég...nemsokára éjjelente bagolyhuhogást lehett hallani innen-onnan... a patkányok eltűntek.(baglyok által el lettek fogyasztva...)
a környéken ritka "kincs" a bagolyhuhogás, a sárgarigó füttye, és a kakukk...
Jól van, na! :)
Honnét tudhattam volna, hogy itt madártanilag ilyen jól képzett csapat gyűlik össze?
A házunknak van. Valamikor nyáron költözött be a padlásra, azóta hallgatom:)
Az biztos, hogy amióta van baglyunk, azóta nincs galamb, aminek nagyon örülök. A bagoly nem sz@rja össze az egész házat:)
Szerintem érzi, hogy félsz tőle, azért ment oda:)
Mi lenne, ha kezeltetnéd a fóbiádat? Minden félelem legyőzhető szerintem. Én gyerekkoromban a cserebogártól féltem, aztán megfogtam egyet, és rájöttem, hogy nem eszik embert...nnna :)
Magyarországon minden bagolyfaj védett, ezért bántani őket semmiképpen sem szabad!
A baglyok általában nem szívlelik az ember jelenlétét...A tél végéig, március elejéig maradnak, majd visszatérnek az erdőkbe....
...a fóbia kezelésére pedig érdemes szakemberhez fordulni....nehogy más élőlényre(hangjára) így reagálj.. szvsz..
Régi népi " bölcsesség" /hülyeség
Állitólag azért ül a bagoly a ház közelében mert beteg esetén anno virrasztottak és a fény vonzotta az éjjeli baglyot
Az meg unalmában kuvikolt, hívta a párját egy "násztáncra"
XXI.század, halló!
Hmmm... a haláleset nem azért történt a családban, mert a fenyőfán kuvik ült....uramatyám....
Ha neked fóbiád van, arról szegény madár nem tehet.
Ő ott lakik, az az otthona....
Sehogy nem lehet onnan elhesegetni. Vagy költözz el, vagy menj pszichológushoz.
Remélem kielégítettem mindenki igényét a válaszommal.
Szerintem itt mindenki tisztában volt azzal, hogy milyen egy csodálatos állatról van szó és tudja mindenki, hogy védet állat, de mivel nem írhattuk azt, hogy csúzlizd meg, így elpoénkodtuk a dolgot.
Nem tudom mit kell ezen szörnyülködni, még megérteném ha azt írtuk volna, hogy dobálja meg kővel.