Mit jelent szerintetek? (beszélgetős fórum)
Budapest - Bamako terhesen valóban vagány dolog lenne 🙄
De hát ki tudja, vannak bevállalós nők. 🤷♀️
Lehet, hogy akivel utazik az kevésbé elővigyázatos és ezért a "Vigyázz magatokra!".
Az utazással kapcsolatosan pedig minden bizonnyal felelőséggel döntött. Vannak kismamák, akik végigdolgozzák a várandóságukat. Gondolom, nem egy 8 ezer méteres hegymászásra indul...
Hát nem tudom....
A tesómék karácsony másnapján elutaztak, és úgy búcsúzkodtunk, hogy mondtuk nekik: vigyázzatok magatokra.
Nem várnak babát;)
Egy utazás előtt, meg egyébként is szoktunk ilyet mondani.
Közhelynek tűnhet, de pl. én komolyan gondolom, amikor ezt mondom.
Gondolom igen.
Ettől függetlenül nem a te dolgod hogy mibe vág bele.
Neki nyiván nem mondanád.
Sziasztok!
Ha valaki "Vigyázz magatokra!" jókívánságot küld valakinek, az babavárásra utal? Ez a mondat egy izgalmas - de szerintem nem veszélytelen- utazás/kaland kiposztolására érkezett egy ismerősömnél. De nem merek rákérdezni, egyrészt nem akarok sértő lenni, bár egy ideje gyanakszom a dologra, másrészről pedig ha babát vár, akkor felelőtlenség abba az utazásba belevágni.
További ajánlott fórumok:
- Chippendale fiú szeretnék lenni. Szerintetek hol tudnék ilyen munkára jelentkezni?
- Kis rózsaszín (pár mm-es) hernyók (vagy lárvák? ) jelentek meg a lakásomban. Szerintetek mi lehet?
- Mit jelent szerintetek, hogy halott édesanyámmal álmodtam?
- "6, 5 cm-es enyhe arcualt uterus" Szerintetek ez mit jelent?
- Egy jósnő mondta, szerintetek mit jelent?
- Abbahagytam egy okj-s képzést, és most jelentkeznék egy másikra. Szerintetek a második is ingyenes lehet?