Mit jelent az, ha egy munkaadó ellen felszámolás van indítva? (tudásbázis kérdés)
de nem minden esetben lesz felszámoló,csak akkor ha a cégnek van annyi vagyona, amelyből a felszámolás költségei fedezhetők. ha nincs, akkor egyszerűen törli a cégbíróság a céget és ágyő.
ez többek között azt is jelenti, hogy a volt munkavállalók SEM kapnak kártérítést. Senkitől.
most olvastam egy cikket az origón:
Szia!
Nagyon kedves vagy, köszönöm.
Reménykedem, hátha sikerül, tudod: a remény hal meg utoljára:)
Szia!!
Ez nekem is megfordult a fejemben:)
De milyen érdekes: honnan veszed/tudod, hogy többen is vagyunk?!
Sajnos, egyébként igazad van, vagyunk egy páran, csak ezt én sehol sem írtam...
Köszönöm lányok!!!
megvan minden, a neve, a tel. száma is.
Kivánjatok sok szerencsét!!!
és így fel tudod venni vele a kapcsolatot
sok sikert kívánok
a kft nevét írd be és biztos dob találatot
ha azt megnyitod, rajta lesz a felszámoló
ez a kereső, ezt kell kitölteni a megfelelő adatokkal
a segítségben le van írva aminek a linkje a 6. hsz-ben szerepel
Sziasztok!
Igen, köszönöm, ezt megtaláltam, csak nem tudom megnyitni, és nem tudom így, hogy kit keressek:(
és a felszámoló sem töri össze magát (legyünk őszinték)
:(
Köszönöm, kedves vagy.
Azt esetleg nem tudod, hogy honnan tudhatnám meg, hogy ki a felszámoló biztos? (talán így hívják)
Helyileg messze van tőlem a székhelye, és régóta nem kommunikálunk, érthető okok miatt.
Volt munkáltatóm kft-je felszámolási eljárás alatt van.
Ki tudja ez mit jelent?
Ja, a mai napig tartozik nekem elmaradt munkabérrel, 200.000 Ft-tal. Erről bírósági végzésem van, ami jogerős.
Tudja esetleg valaki, hogy ilyen esetben a felszámolásai bizottsághoz kell fordulnom, vagy hova a követelésemmel?!
További ajánlott fórumok:
- Férjemnek a KFT-je kb két éve felszámolás alatt van nincs jövedelme kórházi ápolásra jogosult e?
- Démász és Dégáz számlákat hogy érdemes fizetni, hogy ne legyen késedelmi díj felszámolva?
- Gyed után nem vesz vissza a cég, mert felszámolás alatt áll, de törvény szerint fel sem mondhat. Hogyan tovább?
- Jogos, hogy a Pannon felszámol 120 Ft-ot azért, mert csekken fizetek?
- Gyesen vagyok, cégem felszámolás alatt. Hogyan vállaljak így munkát?
- Férjemnek volt egy kft-je 2010.május 8.ával felszámolták mikortól jelentkezhet be munkanélkülire?