Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mit jelent, amit a párom mondott? fórum

Mit jelent, amit a párom mondott? (beszélgetés)

29. a78c2ff918 (válaszként erre: 1. - Vikk81)
2012. dec. 14. 21:45
Sajnálom,de a kapcsolatotoknak vége.Ülj le és gondold át,hogy hol rontottad el.
28. konacafe (válaszként erre: 25. - Vikk81)
2012. dec. 14. 13:11

A feltekenyseg elhatarozas kerdese is lehet. Nagyon rossz dolog, tenyleg alapja lehet a kapcsolat megromlasanak.

En egy hosszu kapcsolatomban tonkretettem magam, mert nagyon feltekeny voltam. Sot, o is. Meg a baratnoimmel se engedett talalkozni. O persze elmehetett, miutan engem hazavitt. Fiatal voltam es azt hittem, o az Isten, ezt el kell fogadnom, mas kapcsolat nem letezik. A kovetkezo szinten hosszu kapcsolatom mar jobb volt, nem voltam feltekeny, mert tavol voltunk egymastol es tudtam ,ha akar, megteszi azt, amit akar. Innen eljutottam odaig, hogy mara mar nem erdekel ki mit csinal. Ha mas kell neki, menjen. De akkor en tovabblepek. Menjen bulizni, elje ki magat az ejszakaban, meg kuldom is. Viszont tudom, hogy O nem tenne meg, es mara csak velem akar szorakozni jarni.

Ha leulnetek es elmeselned neki, hogy tudod, milyen nehez neki is az allando munka miatt, ismerosok, csalad nelkul. De ha kicsit berendezodtok, akkor lesznek uj barataitok -jarjatok el a munkatarsaitokkal!!!- es jobban fogjatok magatokat erezni. Lesz eletetek. Addig is itt vagytok egymasnak, menjen nyugodtan haza, erezze jol magat -ugye mondtad neki, hogy neked milyen rossz lesz itt egyedul, es ne menjen? Az anyjaval egyelore ne foglalkozz, majd ha ti joban lesztek megint, akkor latja majd ertelmet kiallni melletted, mert ugy latom nem egy felenk tipus, aki magaert sem all ki.

Nehez lesz, tudom, mert zarkozott vagy es a lelkizes nem a te asztalod. De probald meg, probalj meg neki igy adni es ne "cuppanj" ra nagyon.

2012. dec. 14. 07:43
Mi 1 éve vagyunk lassan külföldön, csak mi ketten, család, itteni barátok nélkül. Mondjuk mi nem dolgozunk együtt, de a szabadidőt 100%ig együtt töltöjük, viszont minket mégjobban összekovácsolt ez a helyzet, azért egymásra vagyunk utalva rendesen, támaszai vagyunk egymásnak. Viszont Vikk esetében ha jól olvastam ott van az anyós is, akivel nincsenek jóban, na az aztán tudja bomlasztani a kapcsolatot rendesen...
26. Noncsi18 (válaszként erre: 1. - Vikk81)
2012. dec. 14. 01:14

De bizony am, hogy megtudja olni a kapcsolatot :S En egy evig voltam egyutt ez exemmel amikor is kikoltoztunk kulfoldre mindennap egyutt, egyutt dolgoztunk egyutt nentunk boltba, kozos baratok szoval egyutt mentunk szorakozni ha szabadnapunk volt akkor egyszerre kaptunk szoval egyutt voltunk otthon..... masfel evig birtuk s teljesen megolte a kapcsolatot.... nem hianyoztunk egymasnak nem aggodtunk allandoan veszekedtunk stb....

Probald meg kimutatni azt hogy mit erzel mert aztan meg keso lesz...

25. Vikk81
2012. dec. 13. 19:20
Így van, se neki nincsenek itt a barátai se nekem. Magyar amúgy ő is. És kicsit ki van idegileg. vendéglátásba dolgozik kint napi 12 órákat. én is ezt csináltam de én egy hete eljöttem arról a munkahelyről. Hát köszönöm a hozzászólásokat van jó sok.:) Én elsősorban szeretném megmenteni a kapcsolatomat. Erre törekszem, nem másikat keresni. És igaz ami igaz, ezt tőle kéne megkérdeznem, hogy mit is értett ez alatt, de akkor mikor leültem vele beszélni én már annyira ki voltam borulva, (mert előtte pár nappal volt egy nagyobb vitánk)hogy nem jutott eszembe egy értelmes kérdés se. És most az van hogy nem merek kérdezni tőle. Félek..az az igazság. Nem akarom elveszíteni, lehet hülye vagyok, de nem akarom feladni ilyen könnyen. De félek ha nem kérdezem meg tőle ezeket a kérdéseket, és nem oldódik közöttünk a fagyos hangulat, eltávolodunk egymástól. akár még egy hét is elég idő ehhez. Olvastam hozzászólást hogy régebben se hagytam neki szabadságot..vagy valami ilyesmi. Hát igaz ami igaz, elég sokat baszogattam ez miatt. :P Amikor hazajött akkor osztottam rendesen, pedig csak a haverjaival volt. Tudom nagyon nehéz természetem van, és rettentő féltékeny tipus vagyok, amiből próbálok visszavenni, és talán valamennyire sikerűlt is, de még mindig az a baszogatós természetem van most is. :P Igen egy párszor már rám szólt hogy ne csináljam mert rohadtúl zavarja, de én valahogy úgy voltam vele, hogy mindig ki tudom engesztelni. De most nem megy. Nem tudom mit csináljak, kétségbe vagyok esve, nem akarom elveszíteni. És félek, januárba megy haza egy hétre, én nem tudok vele menni, mert új munkahelyem van, nem engednek el. Nem tudom, hogy addig mi az amit meg tudok tenni annak érdekében hogy a pozitív irányba billenjen el a kapcsolatunk...Nyomás alatt vagyok, nem tudok önfeledten mosolyogni, vagy felengedni ha itthon van. Állandóan a sírás kerülget. Mert ugye ez is elhangzott a szájából, hogy hazajön fáradt én baszogatom.." nem dobom fel" így fogalmazott. Nem érzi magát mellettem férfinek. :( Teljesen ki vagyok ettől, ez meg hát ugye látszik rajtam...
2012. dec. 13. 13:24

Jaaaj.

Hat igy mas a helyzet...Ne haragudj Viki, lattam a hozzaszolasaid. Ha kulfoldon vagy, total rossz lehet neked. Valoszinuleg nincsenek ott a barataid es a parodnak sem. Vagy o lehet,h kulfoldi..nem tudhatom.

De igy mas, szerintem nagyon ra/egymasra lehettek utalva.

23. megi04
2012. dec. 13. 13:23
Tényleg tudni akarod? Azt jelenti:Elegem van belőled,mert rám telepszel,nem hagysz élni.Nem vagyok veled boldog.-Csak elég rendes krapek,mert igyekszik udvariasan fogalmazni...
2012. dec. 13. 13:21

Hat, eleg erosen fogalmaztunk :)

azota erre se jart a topicnyito! :)

21. vica66 (válaszként erre: 19. - De Luca)
2012. dec. 13. 10:53

Nem mondtam, hogy gyorsan keressen más pasit a topiknyitó. :-) Megpróbálhatja megtartani a párját (és tényleg azt kívánom, bár sikerülne), de a férfiak nem hajlamosak annyira rébuszokban beszélni, mint mi, nők. :-) Bizony, náluk általában azt jelenti, amit mondanak. Ha ő azt mondja, hogy láncra vert kutyának érzi magát, az pontosan azt is jelenti. Szabadulni akar a "láncról". Ha mondaná ezt mondjuk 8-10 év után, akkor elképzelhetőnek tartanám, hogy túl sokat voltak együtt, sülve-főve, mindenhol, esetleg elszakadt a barátaitól, stb., és tényleg csak egy kis levegőre vágyik. De egy év után sajnos hajlamos vagyok azt gondolni, hogy elege van a kapcsolatból, sőt, másfelé kacsintgat, mondhatnám úgy is, hogy még "élni akar", mással, másokkal.

Egyébként a legegyszerűbb lenne, ha a topik nyitó rákérdezne, hogy konkrétan mit ért a párja az alatt, amit mondott.

20. Beu23
2012. dec. 13. 10:52
Igen én is ezt akartam kérdezni illetve mondani, hogyha egy év után ilyeneket mondd...hát nem tudom mi három éve leszünk lassan együtt már menyasszony vagyok, de soha nem gondolnám azt hogy sok lenne belöle. sőt mindig együtt lennék vele ha tehetném. ez sajnos azt jelenti hogy már nem annyira szeret téged, nekem is volt egy ilyen kapcsolatom aminek az lett a vége, hogy szenvedtem mert át lettem vágva, de én azt mondom hogy még most lépjél, és ne pazarold az idődet. Vannak olyan tipusú pasik akik nem bírják egy évnél tovább ami azt jelenti hogy éretlenek egy igazi komoly kapcsolatra :) fel a fejjel:)
19. de Luca (válaszként erre: 18. - Vica66)
2012. dec. 13. 10:48

Persze, egyfelől simán lehet, hogy menni akar, másfelől viszont - ahogy itt is folyamatosan olvasni a portálon - a rossz kommunikáció, vagy annak teljes hiánya is vezethet a kapcsolat megromlásához. A fiatalember bár egy elég erős képi hasonlattal élve, de elmondta, hogy mi a baja. Ha nem tette volna, akkor most arról folyna a beszélgetés, hogy néma gyereknek anyja sem érti a szavát.

Épp az 1 évre való tekintettel érne meg a dolog egy próbát. Nem hiszek abban, hogy rohanjunk végig a város összes hímén, hátha a 23. pont passzol hozzám.

Gyakran olvasni a "régiek" hosszú házasságáról... kompromisszum, megértés, türelem.

18. vica66
2012. dec. 13. 10:41

Egy év után? Az még nem olyan nagy idő, hogy elege lehetetett volna a pasinak az együttlétből. Pláne, hogy Vikk azt írja, nem az a tipus, aki a ragaszkodásával megfojtaná a másikat, pont ellenkezőleg, nem mutatja ki annyira az érzelmeit.

Ezt szerintem csak azért mondja a párja, hogy a felelősséget rátolja a kapcsolat megromlásáért. Mert ő valószínűleg megijedt attól, hogy túl komollyá válik ez a kapcsolat, nem akarja hosszabb távra lekötni magát még. Ezért a "láncra vert kutya" duma. Szabadulni akar ebből a kapcsolatból. Ha így van, hagyni kell.

2012. dec. 13. 10:30

Én semmi zavarosat nem látok a srác írásában. Kevésnek tartja az érzelmet a részedről, Magad írod, hogy nehezen tudod kimutatni, mert zárkózott vagy. Ezt a pontot szerintem ki lehet pipálni azzal, ha több lenne a testi kontaktus: több ölelés, meg egy kis simi a nyakára/vállára/derekára, ha elslisszansz a háta mögött. (Ne csináljunk úgy, mintha nekünk, nőknek erre nem volna igényünk.)

Az meg fix, hogy majdnem mindenkinél leveri a biztosítékot, ha éjjel-nappal együtt kell lennie valakivel. Sokan elfelejtik, hogy csak azért, mert társuk van, attól még két önálló individuumról beszélünk. Persze legyen egy közös értékrend, ami mentén együtt haladtok egy közös cél eléréséért, de kellenek a saját gondolatok, elfoglaltságok, barátok, tehát külön is ki tudtok teljesedni.

16. Bojszi (válaszként erre: 6. - CrystalPhoenix)
2012. dec. 13. 07:34

Teljesen egyet értek. Ezt a dumát én is hallottam már, nemsokkal később pedig már költözött...

Aki menni akar,hadd menjen. Ez sajnos már nagyon rossz előjel, mert valaki írta, hogy jó kapcsolatból az ember nem akar menekülni. Én is gyakorlatilag állandóan együtt vagyok a párommal, egyszerre érünk haza munkából és nagyon ritkán csinálunk csak külön programokat, de nálunk egyenlőre működik, 3 és fél éve...Találj egy szerető társat én azt mondom.

15. belladonna3 (válaszként erre: 1. - Vikk81)
2012. dec. 13. 06:49

Azt jelenti pont amit mondott.

Jóból is megárt a sok,tanuld meg hogy soha nem használ egy kapcsolatnak ha lépten-nyomon együtt vagytok.A pasid le van hülve,besokallt tőled.

Ha meg akarod tartani,sürgősen változtass magadon,ne akarj mindig ráragadva lenni,egy pasinak mindig az az izgalmasabb ha koslatnia kell

a nő után.Ha ott vagy neki mindig készen,nem marad számára semmi érdekes és izgalmas,szóval ha tényleg meg akarod tartani,próbáld meg magad értékesebbé tenni,keress magadnak külön programokat,ne légy könnyen elérhető,akit csak úgy le lehet emelni a polcról ha szükség van rá.

Hagyd hogy hadd törje a rossznyavaja mert a pasik soha nem szeretik a könnyen megkapható nőket.

A kevesebb a több,hidd el. :D

Kevesebb tali,több ragaszkodás,kevesebb együttlét,több vágyakozás.Minél kevesebbet adsz magadból,annál izgisebb leszel.Reménykedj hogy nem toltad még el nagyon. ;)

14. 74f8c12b8e (válaszként erre: 13. - Db799ebf1e)
2012. dec. 13. 06:38
Nem kell elengedni,oda megy,ahová akar.de mi nem vagyunk minden nap együtt,és nem is ugyantott dolgozunk..szóval mindenkienk van levegője.
13. db799ebf1e (válaszként erre: 12. - 74f8c12b8e)
2012. dec. 13. 06:36
Te hova szoktad elengedni a párodat?
2012. dec. 13. 06:35
Össze-vissza beszél,ennek így nincs értelme.de ha szereted,tényleg el kell küldeni egyedül,vagy a barátaival külön programokra.
11. db799ebf1e (válaszként erre: 10. - 342402de6d)
2012. dec. 13. 06:30
Ö kérdezi az olvasó válaszól....
10. 342402de6d (válaszként erre: 1. - Vikk81)
2012. dec. 13. 06:01
Ha érzelmileg nem adsz semmit,mármint szerinte,akkor mi a fenének van veled,melletted??
9. jstefan (válaszként erre: 1. - Vikk81)
2012. dec. 12. 22:53

Egy jó kapcsolatból nem akar menekülni senki!!! Kifogást keres , te jobban szereted mint ő téged!

Egy év után rájött hogy nem te vagy a nagy Ő a számára, másvalakire vágyik.Keress egy másik pasit aki igazán ,őszintén szeretni fog,és nem hazudja azt hogy érzelmileg nem adsz neki semmit,ez olyan lerázós szakítós szöveg mert ahhoz gyáva hogy őszintén megmondja hogy kialudt a szerelem lángja.Azért akar kimozdulni hogy keressen másvalakit helyetted,és akkor szakítani ha már talált "jobbat" mint te vagy!

8. 1dc16653d6 (válaszként erre: 6. - CrystalPhoenix)
2012. dec. 12. 22:24

Van benne valami....

Ezek már nem a legjobb kilátások,ha így fogalmaz valaki.

2012. dec. 12. 22:24

Engedd kicsit szabadon. Járjon el pl. a haverokkal néha egy meccsre, egy sörre, látogassa meg egyedül a szüleit, csináljon magának saját programot (foci, úszás, bármi amit szeret).

Nem szabad mindig mindent együtt csinálni, hacsak mind a ketten nem erre vágytok. Szerintem egy kis szabadság minden kapcsolatba kell.

Az fõleg nagy gond, ha nyafogsz ha elakar menni pár órára a barátaival stb.

Nem azt mondom, hogy most minden hétvégén menjen el egyedül, nem is azt, hogy bulizzon, szórakozzon nélküled. Csak sima délutáni programokra gondoltam és arra, hogy legyenek szabad döntései. Ne érezze azt, hogy te diktálsz mindent.

Az érzelmi dologra meg csak annyit, hogy biztos adsz neki szeretetet, odaadást, törõdést. Légy továbbra is kedves, szeretõ, magabiztos, támogasd stb. és engedd "hosszabb pórázra" :D

2012. dec. 12. 22:21

tipikus pasiduma ez a "megfojtasz"...

lépj tovább és keress 1 olyat,akinek pont annyi kell belőled,amennyit adni tudsz... :) hidd el,előb utóbb megtalálja zsák a foltját :)

Mi reggeltől estig együtt vagyunk, együtt is dolgozunk. Nem könnyű,rengeteg tolerancia kell egymáshoz, hiszen emberből vagyunk, de semmi pénzért nem változtatnánk ezen a felálláson!

Amit mondott a párod, elég súlyos kiáltásnak hangzik, amit nem szabad félvállról venni, ha szereted és szeretnéd, ha egy pár maradnátok!Vizsgáld meg, hogy miért mondhatta ezt!Szeretettel és türelemmel fordulj felé, és meg fogjátok találni azt a harmóniát, amire vágytok!

4. Mazsinka (válaszként erre: 1. - Vikk81)
Mi lenne, ha tőle kérdeznéd meg?
3. 880331b0ba (válaszként erre: 1. - Vikk81)
2012. dec. 12. 22:18
Már bocs, de a párod össze-vissza beszél. Tiszta ellentmondásos, amiket mond! Láncra vert kutya-megfojtasz: szerintem, egy kis szabadságra vágyik. Tényleg túl sokat voltatok együtt az elmúlt egy évben. A "nem adsz semmit érzelmileg"-ezt én sem értem...
2. 1dc16653d6 (válaszként erre: 1. - Vikk81)
2012. dec. 12. 22:18

Azt szeretné,hogy nagyobb szabdság és levegő legyen,mert akkor nem akar elmenni,de amíg ennyire egymás nyakán lógtok addig arra vágyik,hogy meneküljön.

Tán az érzelmi rész is erről szólhat,hogy úgy érezi nem szereted igazán,ha megfojtva érzi magát.

2012. dec. 12. 22:14

Tehát van egy párom egy éve vagyunk együtt.Probléma van a kapcsolatunkkal. Leültünk megbeszélni. Erre ő ezt mondta: Érzelmileg nem adsz semmit úgy érzem, úgy érzem magam mint egy láncra vert kutya,megfojtasz. Az a kutya is amelyik be van zárva egy ketrecbe menekülni akar, de ha nyitva van az ajtó nem!

Az a baj, hogy egy év óta egy napot se tőltöttünk külön. Együtt laktunk, egy helyen dolgoztunk(ma már nem) ez megölheti a kapcsolatot?.

Hogyan kell érzelmileg adni egy kapcsolatban? Mert én adok amennyit csak tudok. De talán az a baj,hogy nem mutatom ki. elég zárkózott vagyok igaz. De szeretem a párom. Most mit csináljak, hogy ne érezze így? mit tehetek én, a kapcsolatért, hogy megmentsem, ami még menthető! És a szakítás kizárva, mert nem akarom elveszíteni!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook