Ajánlom Neked, hogy olvasd el a heti Kiskegyedet (36-os szám), éppen erről a problémáról van szó benne, és pont ezt a kapszulát reklámozzák. Én tavaly, pont ugyan ezt a hirdetést olvastam, és azért vettem meg!
Nem tudom mennyire segítség Neked, hogy leírom az én tapasztalataimat. Annak idején én a nagy fiamnak Béres cseppet adtam. A kisebbik fiam aki hasonló problémákkal küzd mint a Te gyermeked omega3 szedd s csak pozítiv dolgokat tudok róla mondani. Több féle létezik,s ha érdekel priviben megírom Neked, hogy mi melyiket szedjük. Az interneten találtam rá s pár nap alatt megérkezik. Lehet, hogy van olcsóbb de én ezzel tökéletesen meg vagyok elégedve.
az én apróságom is most elsős és 18 kg. nagyon vékony és fáradékony nekem bejött az immuno - kid rágótabletta elég huzos az ára de napi egy kell belőle és nagyon jó javult az étvágya és az ellennálló képessége is kb.2 hét után látható a hatása.Koncentráció késség növelésére jó az aloe vera termékekből a gél és a ginko plusz kapszula ezek mind természetes alapanyagok semmi szinezék meg stb.nyugodtan próbáld ki
Nem tudom hány éves, de a koncentráció javítására én a fiamnak a gyerekeknek való halolaj kapszulát adtam. Most nem ugrik be a neve, de ha eszembe jut, megírom.
Kérlek segítsetek! Elkezdödött a suli s az én örökmozgó, nagyon fáradékony gyerekemnek kéne valami olyan étrendkiegészítő amitől legalább egy kicsit könnyebben tudna az iskolában figyelni és jobban bírná a strapát. Gondolom csodaszer nincs de biztos van olyan ami egy kicsit segítene neki.