Mit gondoltok, sikerült eddig az életetek? Ilyen életet szerettetek volna? (beszélgetés)
Persze hogy nem ad. Annak is bedőltem a múltkoriban. Én nagyon jó alany vagyok. Odajött egy 120 kg-os roma férfi, és dobálta be a nyitott kocsiajtómon a zoknikat, hogy ingyér van, mostmár nagyon siet, megy a vonat Erdélybe. Ezt nekemadja, ne vesszen már kárba, nagyon szép asszonyka vagyok. :-)
Bedobált vagy húsz párat, aztán közölte hogy már ötezer ft-tal tartozom. Akkora volt mintegy hegyomlás. Mindenesetre háromezerrel is beérte. A gyerekem tele van zoknival. 39-42, a felső méretbe épp belefér. :-)
Tudom, hogy roppant egészségtelen, de hát az unokáim is eszik két pofával. Imádják, hát persze mert otthon tiltva van:)
Egyébként meg mint tudjuk ami jó az vagy erkölcstelen vagy hizlal;)
Ah, ne is fájdítsd a szívünket. :-)
Azt tudod, hogy a gumicukor teljes mértékben mesterséges anyagokból van? Abban aztán nincs semmi élő. Hacsak nem kukacos.
Pillecukor az most is van, vásárokban van a többi nyalánkság is. A gyereknek én még mindig veszek, még csak 31 a picinyem. :-)
Ha hiszitek, ha nem gumicukrot majszolok, most éppen colásat, de bármelyiket szeretem:)
Simán be tudnák vágni egy zacskóval, de visszafogom magam.
És arra a pillecukorra "szivacsnak" mondtuk emlékeztek?
Bocskor szíj, kakasos nyalóka, grillázs rúd, mézeskalács szív vagy nyaklánc, folyékony édes sűrű tejkrém dobozban kávéhoz, orosz felirattal?:)
még,ha csak a gatyám
de még az ágyacskám.
mire kipuceválom,
kiszakad a vászon.
További ajánlott fórumok:
- A vallásotok mennyire befolyásolja a mindennapi életeteket?
- Nektek is az életetek legnagyobb problémája, hogy ki van nyitva a bejárati ajtó, amikor otthon vagyok?
- Mi életetek álma?
- Mit gondoltok a tökéletes instagram életét élő lányokról és az influencerekről?
- Mi az amire rájöttetek, hogy felesleges pénzkidobás volt az életetekben?
- Akik meditálnak - milyen pozitív változást hozott az életetekbe?