Mit gondoltok, kezdenétek egy ilyen férfivel? (beszélgetős fórum)
Nem.
Te is cigány vagy, vagy legalább ismered vmennyire a kultúrájukat?
Lehet vmi érdeked ebből a kapcsolatból, haverkodásból megéri ez neked, tudnád ezt kezelni?
Semmiképpen ne használj ki egy másik embert! Ne mutass többet, mint amit hajlandó vagy tenni egy kapcsolatba, vagy szándékosan többet annál, mint amit valójában szeretnél -akkor sem, ha a másik esetleg ilyen.
Az emberi méltóság, mint olyan, sztem azért elég szép dolog, bár kevéssé értékelt. Na mindegy, ez már csak az én nézőpontom.
Te tényleg azt hiszed, hogy a megbecsülés a pénztől függ? Hány éves vagy, hogy ilyen tévedésben élsz?
Már csak azért sem mennék ebbe bele, mert nem biztos, hogy utána a te döntésed lesz, hogy kiszállsz-e.
Nekünk anno a VIII. kerületben volt egy üzletünk, egy időben nagyon udvarolt a helyi vajda (fiatal volt, sármos, rohadt gazdag), még az ernyőt is vitte neki valaki, ha esett az eső, eszméletlen sokáig próbálkozott, de nekem eszembe sem jutott komolyan venni.
Igaz nekem nem volt célom a pénzes ember megfogása, és igazából borzalmasan éreztem volna magam, ha vele látnának, és nem azért mert cigány...
Sosem kezdenék senkivel csak azért, hogy mást féltékennyé tegyek. Szerintem így nem is lehet.
Ami itt megy a fórumon az gáz. Cigányok között is vannak teljesen normális, mindenki által elismert, becsült emberek. Ilyen például a muzsikus cigány (nem a tvben mutogatott bohócok), külön kaszt. Férjemnek is volt egy ilyen barátja (sajnos már meghalt) nagyon jó lelkű, tanult ember volt. Egy hibája volt csak, hogy több volt az aranyszín a házában mint azt a jó ízlés indokolná.
Az hogy a FI által kiszemelt pasas hova tartozik nem tudom, de nem lehet így leírni senkit, pusztán a származása miatt.
Ezt nem értem. Nem az a cél, hogy féltékennyé tedd az 1. számú pasast?
Amúgy meg szerintem érződik, ha valakinek bejön a másik. Szerintem attól függetlenül, hogy haverok vagytok, vágja, hogy szeretnéd őt.
Eladó a menyasszony! 😀
Komolyan veszik!
Nem akarok én hozzámenni feleségül, csak szórakozgatni.
Itt valahogy nem a pénzen van a hangsúly, mert az a helyzet, hogyha nem lenne pénze, de jó haverok ezzel a pasival, bevállalnám, de ha lenne pénze, de nem lenne jó barátja ennek a pasinak, akit említettem, akkor nem érdekelne.
Ez kihasználás lenne így?
🤣🤣🤣🤣
Több mint valószínű.
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok, sikerült eddig az életetek? Ilyen életet szerettetek volna?
- Mit gondoltok, mennyire van esélye a férfiaknál egy ilyen külső tulajdonságokkal rendelkező nőnek?
- Mit gondoltok az ilyen munkaidőről (heti egy szabadnap)?
- Mit gondoltok, milyen vendéglátó egységet éri meg nyitni korona után?
- Mit gondoltok egy ilyen nőről?
- Mit gondoltok egy ilyen férfiról (bővebben az alábbiakban)?