Mit gondoltok arról, hogy egy lány felköszönt egy fiút születésnapján és a fiú ezt írja vissza neki? (beszélgetés)
Ennek több mint 1 év után még van valami jelentősége?
ez egy átlagos, kedves megköszönés. valószínűleg, aki írta, az udvariasabb fajtából való, de semmi extra.
Attól, mert Ó betűvel kezdte, ez még nem egy szerelmi vallomás.
Én semmi extrát nem gondolnék bele..van aki alapbúl ilyen stílusban beszélget...
De ha bele akarsz gondolni valamit, akkor úgy is bele fogsz....akármit is írnak neked itt a fórumon..
Ja és azt kellene tudni, hogy alapbl milyen kapcsolat van a két ember között...barát, haver,...kollegális, vagy esetleg előfordult már flört is...
Sosem értettem, hogy egy átlagosan udvarian válaszba miért kellene bármit is belemagyarázni!
Én így akkor írnék valakinek, ha nem tartom vele rendszeresen a kapcsolatot, és tulajdonképpen meglep, hogy felköszöntött az illető.
Ebből a habitusból egyértelműen kiderül,ha nem jelentesz neki semmit sem...:P
Ebből semmit.Az írás körülményei inkább informálnak.Milyen hamar válaszolt.Vagy nem hamar,de előtte írkált-e 500 másnak?Mármint nyílvános tevékenységként...Vagy mennyi idő telt el a "látta" és válaszolt rá között.Amikor te erre írtál neki vissza azt mennyi idő múlva olvasta el,megint:idő a válaszig?Hamar lép-e le?Röviden ír?Igyekszik-e kifejezni,hogy rendkívül örül neked?Otthagyja-e elköszönés nélkül a beszélgetést,mikor beszélgettek?Szokott-e rád írni?Ezekből tudod:odafigyel-e rád.Ezeket nézd.Ha tudni akarod hanyagol-e.
:D
Látom, az alapvető kérdésekben egyetértünk! :D
Túl rövid válasz ahhoz hogy kezdeményezés látszatát lehessen belemagyarázni.
Ebben az esetben tuti. :D
Nekem ez egyáltalán nem ugrott volna be! Szerintem udvarian válasz volt, és kész! Nem hiszem, hogy annyit gondolkodott a válaszon, mint a fórumindító! :)
Hát.. lehet, hogy annak van a legtöbb értelme, ha karaktert számolunk!
Hogy könnyek csordultak a szemébe.
Ez akkora,de akkora bukta volt,hogy egy mega kemencébe se fért volna be:)
Nem rontottad el véletlenül? :)
Nekem is cinikus a választ. megható...pont hogy nem hatotta meg. szerintem. mert ha kedves akart volna lenni annyit ir hogy köszönöm szépen :) de így..há nem tudom én tuti azt gondolnám ha ez a választ kapnám, hogy anyád.
Segíts már,megérteni a sztorit!
Az exedet,felköszöntötted a születésnapján?
Pont annyi, mint a köszöntésre adott válaszban van:))))
Egyet értek!
Én is cinizmust véltem felfedezni.
Hát,ha az első tipp érdekes :
a srác meleg!
Nem tudom,de ez ugrott be!
Én is így jártam a tippemmel :)
Úriaskodó, elbizakodott barom. Ezt gondolom róla.
Azt hittem, ez benne a lényeg... :)
Na, szép! Te számolod a karaktereket?
Kevesebb mint 160 karakter, tehát egy SMS-be belefért a szöveg, nem kerül neki többe.
További ajánlott fórumok: